E2a

Hoe te anglicaans rozenkransen maken

Anglicaanse rozenkransen hebben vele toepassingen

Anglicaanse rozenkransen hebben vele toepassingen. Voor christenen zijn er veel symboliek in de kralen. De eenvoudige make-up van de kralen en al hun plaatsingen heeft betekenis. De rozenkrans komt voort uit een heleboel verschillende religies. Echter, de Anglicaanse rozenkrans voornamelijk gebruikt door christenen. Alle van de parels komen overeen met de verschillende tijden en fasen in het leven van Jezus Christus. Er wordt gezegd dat degene die bidt met Anglicaanse rozenkransen dichter zal zijn om elke keer God. De nummers van de kralen zijn zeer eveneens significant. U kunt Anglicaanse rozenkransen kopen uit verschillende plaatsen. Echter, het is meer persoonlijk als je het zelf maakt.

Hier zijn enkele stappen over hoe je een Anglicaanse rozenkrans maken:

  1. Doe je onderzoek. Kijken naar verschillende Anglicaanse rozenkransen. Je moet een vast patroon om uw eigen rozenkrans maken volgen. Een kleine verandering in het patroon zal het een ander soort rozenkrans - niet Anglican. Kijkend naar de bestaande Anglicaanse rozenkransen helpt u meer of minder hoeveel kralen je nodig hebt bepalen, en wat voor soort ze moeten zijn. U kunt ook doen wat onderzoek naar de geschiedenis van de Anglicaanse rozenkransen.
  2. Bereid uw materialen. U kunt kiezen voor het type van de kralen je wilt. Sommige mensen gebruiken gewone kralen om hun rozenkrans maken. U kunt kijken naar verschillende gekleurde kralen om uw rozenkrans te ontwerpen met. Bedenk dat je zal een totaal van 28 kleine kralen, en 5 grotere kralen nodig. De kleinere korrels moet kleiner zijn dan de andere vijf zijn, maar groot genoeg, zodat je comfortabel kunt vastpakken tussen twee vingers. Het materiaal van de kralen kan ook sterk variëren. Sommige mensen gebruiken zelfs rose parels voor hun Anglicaanse rozenkransen. Een ander ding dat je nodig hebt is een lang stuk touw. Zorg ervoor dat het stevig genoeg is dat het veel zware kralen kan houden zonder te breken. U kunt zelfs gebruik accent kralen voor uw Anglicaanse rozenkrans om het een mooie, afgewerkte uitstraling te geven. U zult ook een crucifix hanger nodig.
  3. Begin beading uw Anglicaanse rozenkrans. Er zijn een paar dingen die je moet onthouden bij het maken Anglicaanse kralen. Vier van de vijf grote korrels zal 'post' of andere beads zijn. Er zijn precies zeven kralen tussen elk een. Per zeven kralen, er moet een grote kraal. Start om kraal uw rozenkrans op deze manier. String een grote kraal eerste. Als u wilt, kunt u een accent kraal na de grote kraal toe te voegen. Dan rijgen zeven kleine kralen. Herhaal dit proces totdat er geen kleine kralen. U blijft achter met een grote kraal. Maak gewoon een 'staart' van knopen de 32 parels in een hoepel, waardoor een touwtje opknoping op het einde. U moet uw resterende grote kraal en kruisbeeld rijgen door de staart. Dan, alles wat je hoeft te doen is knoop al van de kralen op zijn plaats en u zult uw Anglicaanse rozenkrans.

Hoe te anglicaans rozenkransen maken. Bereid uw materialen.
Hoe te anglicaans rozenkransen maken. Bereid uw materialen.

Anglicaanse rozenkransen zijn geweldig om uw spirituele en religieuze geloof te versterken. Volg deze simpele stappen en maak een Anglicaanse rozenkrans thuis.