E2a

Hoe te baseball cards beoordelen

Terwijl sommige mensen verzamelen baseball cards voor de lol

Terwijl sommige mensen verzamelen honkbalkaarten voor de lol, anderen beschouwen het als meer dan alleen een hobby. Technisch gezien kan honkbalkaart verzamelen een enorme geld-making investering vooral als je het geluk hebt om een ​​aantal van de zeldzame kaarten te krijgen. Om je eerlijk zeggen, veel mensen eigenlijk verdienen veel door honkbalkaart verzamelen. Sommigen zijn in staat om zelfs over een 74630€ op een specifieke kaart verkocht wanneer ze alleen gekocht voor ongeveer 1500€. Als je het niet gelooft, ga dan naar uw dichtstbijzijnde pandjeshuis of hobby winkel en vragen.

Nu, natuurlijk, is dit alleen mogelijk als de kaarten in je collectie zijn van hoge kwaliteit en in perfecte staat. Dus, bij de aankoop van nieuwe kaarten voor uw verzameling, zult u zeker wilt kennis te nemen van een aantal van deze tips te nemen om goed te beoordelen zijn.

Professioneel Get It gewaardeerd. Dit is eigenlijk de beste optie als u wilt ervoor zorgen dat de kaart die u koopt is van een goede prijs en conditie. Er zijn veel bedrijven die honkbalkaart cijfer diensten aan te bieden. Wat wil je doen is brengen de kaart naar hen en zij zullen onderzoeken het. Dit zijn professionals, zodat ze weten wat te zoeken en hoe het te beoordelen. Het beste van alles, ze geven je een rating en een certificaat van back-ups die rating. Dus, als u nu koopt of handel van een kaart, kunnen deze professionals helpen u de waarde van het.

Hetzelfde proces wordt sterk aanbevolen als u de classificatie en de waarde van uw bestaande collectie te bepalen. Normaal gesproken, een kaart die op professionele wijze is beoordeeld haalt een hogere prijs, omdat de toestand van de kaart goed is onderzocht en gewaardeerd.

Controleer de conditie. Je mag bang zijn om daadwerkelijk te beoordelen een kaart die u zal worden handel voor omdat je misschien niet weet wat de juiste manier om een honkbal-kaart te onderzoeken. Welnu, de realiteit is dat het een vaste wetenschap omdat er slechts een paar dingen die je nodig hebt om kennis te nemen van.

  • De hoeken. Dit is het eerste ding dat je zal moeten nader onderzoeken. Zorg ervoor dat u een vergrootglas hebben als u wilt om echt te inspecteren of de hoeken van de kaart is helder en perfect wees. Een mint condition kaart zal geen vouwen of kreukels op de hoeken. De hoeken moeten recht naar buiten te wijzen. Hoe meer gebreken de hoeken hebben, hoe lager de waarde van de kaart.
  • Het gezicht en de rug. Na inspectie van de hoeken, kun je doorstromen naar het lichaam van de kaart. Gebruik het vergrootglas en kijk voor gevouwen, gekreukt, of bochten. Het wordt ook aanbevolen om de kaart vast te houden tot een helder licht om vlekken en gebreken zien. Soms kunnen deze minuten vlekken alleen gezien worden in specifieke hoeken met licht erop schijnt. Gevonden Eventuele vlekken zijn punten tegen de waarde van de kaart. Vergeet niet om een ​​kijkje op de foto, logo's, statistieken en andere details ook te nemen. Ze moeten correct en leesbaar worden afgedrukt.


Na het afronden van je onderzoek van de kaart

Hoe te baseball cards beoordelen. Professioneel get it gewaardeerd.
Hoe te baseball cards beoordelen. Professioneel get it gewaardeerd.

Na het afronden van je onderzoek van de kaart, je bent nu in een positie om te beoordelen of de rang van de baseball-kaart. Hier is een goede website die u kunt gebruiken als naslagwerk als het gaat om indeling. Eenmaal goed gesorteerd, kunt u nu op zoek naar honkbalkaart prijs gidsen voor de juiste waarde van de kaart te bepalen.