E2a

Hoe te basket - weven gereedschappen en materialen te kiezen

Mandenvlechten kan een hobby en een bron van inkomsten net zo goed

Mandenvlechten kan een hobby en een bron van inkomsten net zo goed. Wees creatief als je, want dan kun je je eigen ontwerpen te maken. U kunt een mand door middel van een boter mes of een houten mand mal. Hieronder vindt u instructies en handleidingen over hoe om te basket-weven gereedschappen en materialen te kiezen.

Hoe te basket - weven gereedschappen en materialen te kiezen. Mandenvlechten materialen.
Hoe te basket - weven gereedschappen en materialen te kiezen. Mandenvlechten materialen.

Mandenvlechten materialen

  • Aankoop riet dat is volgens het patroon. Het patroon moet een lijst van alle benodigde riet maten. Reed patronen zijn half-ronde, platte ovale, en vlak, en ze komen in verschillende maten.
  • Koop een middelgrote bindend riet. Het zal u helpen binden de band op de bovenkant van je weven mand.
  • Gebruik een natuurlijke of wijnstokken die je kunt weven om je vingers 2 of 3 keer. Zij mogen niet breken na weken in water. Er zijn verschillende textuur natuurlijke mandenvlechten materialen zoals lange dennennaalden, wilg, en bamboe die u kunt gebruiken om manden te maken met verschillende aansprekende texturen. Gebruik maken van verschillende breedtes van grassen in de frisse ontwerpen te maken. Natuurlijke weven materialen kan rond of plat. U kunt gebruik maken van dezelfde fundamentele mandenvlechten methoden om grote en kleine manden te creëren.
  • Kies een mand handvat. Het patroon moet in harmonie zijn met het patroon of het ontwerp van uw mandje. Na het beheersen van de basis-weven methoden kunt u werken aan collectibles, zoals emmer handgrepen en ontwerpen handgrepen. Gebruik natuurlijke materialen zoals drijfhout voor mand handgrepen. Wees creatief als je kunt zijn.
  • Overweeg uw locatie. Er zijn verschillende grassen die van nature groeien in elke regio. De kleuren weerspiegelen ook specifieke geografische locaties, omdat natuurlijke plantaardige kleurstoffen worden gebruikt om het weven grassen aantrekkelijker. Bezoek uw lokale markt, omdat er misschien plaatselijke basket leveranciers die kan je hun mand weeftechnieken en processen. U kunt hiermee ook de materialen die de lokale mandenvlechters gebruikt.

Mandenvlechten gereedschappen

Mandenvlechten kan een hobby en een bron van inkomsten net zo goed. Aankoop riet dat is volgens het patroon.
Mandenvlechten kan een hobby en een bron van inkomsten net zo goed. Aankoop riet dat is volgens het patroon.

  • Gebruik een schaar om kleinere wijnstokken of riet te snijden. Gebruik een snoeischaar of een scherp draad zijkniptang om grotere stukken te snijden.
  • Gebruik een ijspriem op het riet spaken in te voegen in de wevers. U kunt ook gebruik maken van een priem om het riet te voegen.
  • Meet het riet. Gebruik een naaister's meetlint om het riet te meten.
  • Geniet van het riet en je weven materialen. Genieten in een grote dishpan of gerecycleerde 5 gallon emmer. Het hangt af van het riet die je nodig hebt om te werken aan uw huidige project.
  • Maak een lijst van manden vlechten gereedschappen en materialen die je nodig hebt. Onder hen zijn mand handgrepen, mand riet, binding stokken, manden vlechten patronen, wasknijpers, meetlinten naaister's, drop doeken, wasknijpers, snoeischaar, ijspriemen, pleisters, rubber kleding, oude niet-aluminium potten, tang, oude schaar, potloden, houten lepels, schriften, potloden, 5 gallon plastic food grade emmers, en aan de zijkant kniptang.

Bekijk de lijst met mandje weven gereedschappen en materialen voor je misschien al een aantal van hen. Mandenvlechten is een kunst, en u zult zich tevreden wanneer u klaar bent met een mandje het nu voor commerciële of voor persoonlijke doeleinden.