E2a

Hoe te bierviltjes te maken in de kunst

Bierviltjes werden gemaakt om te voorkomen dat vocht ijzige bier wel vlekken tafelbladen, in het bijzonder antiek die zijn gemaakt van hout dat absorbeert vocht gemakkelijk. Door de jaren heen zijn echter bierviltjes gemaakt met behulp van een grote verscheidenheid van ontwerpen om uit te kiezen. Bijna elke bier producent heeft zijn eigen bierviltjes ontworpen met een verscheidenheid van stijlen. Bierviltjes zijn ook regelmatig weggeefacties van de lokale bars, pubs en zelfs sport team. Vanwege dit, is het verzamelen van bierviltjes zeer populair geworden. Hier zijn manieren om kunst te maken uit uw bierviltjes.

Hoe te bierviltjes te maken in de kunst. Frame.
Hoe te bierviltjes te maken in de kunst. Frame.

  1. Frame. De eenvoudigste manier om uw bierviltjes te zetten in kunst is door ze. Kies een frame dat het aantal bierviltjes die je plaatst zal plaats bieden. In sommige gevallen kunt u een enkel frame voor een hele reeks gerelateerde bierviltjes te kopen - zoals die die afkomstig zijn uit een enkele tijd, of een enkele producent. Er kan echter een aantal bierviltjes die zijn vrij onderscheidend en worden omlijst door zichzelf. Zorg ervoor dat het frame dat u kiest voldoende ruimte tussen de achtergrond en het glas stevig geschikt voor de coasters heeft.
  2. Bijvoegen. Verwijder de achterkant van het frame door het losdraaien of ontgrendelen de rug. Om de bierviltjes bevestigen, gebruik dan een dun laagje warme lijm. Als u wilt behouden zo veel detail in het achterste gedeelte van de coaster, hete lijm toe te passen op slechts twee punten aan de achterkant van de achtbaan, en het hechten aan de steun van het frame. Als u verzamelobject bierviltjes die worden geleverd met twee gezichten, kunt u showcase zowel met behulp van een dubbelzijdige spiegel frame. Deze zijn in principe zuiver glas frames die zal broodje van de bierviltjes. U kunt nu de bierviltjes zonder enige inspanning met behulp van druk tussen de glazen van de onderzetters zijn plaats te houden. Zodra dit is gebeurd, kunt u het opnieuw koppelen van afdeklijst.
  3. Stands. Naast het gebruik van foto frames, kunt u ook uw bierviltjes voor weergave door het gebruik van stands. Een aantal fotolijstjes die zijn bedoeld om te worden weergegeven op tafelbladen zijn ingesteld op hoek houders. Dit zijn twee "L"-vormige delen die scharnierend met elkaar openen en die een hoek van 90 graden vormen. Hierdoor kan de stand handhaven rechtop. Deze hebben ook verslaafd randen die u zal toestaan ​​om de bierviltje zijn plaats te schuiven, zonder dat het eraf valt.
  4. Scrapbooking. Een andere manier om gemakkelijk uw bierviltjes te zetten in kunstwerken is door het opnemen van deze in uw plakboeken of door het creëren van uw eigen bierviltje portefeuille. Zorg ervoor dat u een plakboek of portfolio te gebruiken met gelijkmatig verdeeld pagina's die ontstaan ​​er geen plooien met de toevoeging van dikke onderzetters. U moet er ook voor zorgen dat de papieren die in deze portefeuilles of kunstboeken zijn gemaakt van archiefmateriaal stoffen die zijn zuurvrij en die zal leeftijd goed.

Decoreren van uw kamer of het weergeven van uw verzameling bierviltjes kan worden gedaan zonder dat een ander kan pop en de coasters bloot aan onnodig werk. Door middel van deze stappen, moet het onderhoud van uw collectie gemakkelijk zijn.