E2a

Hoe te BIOTICS gebruiken

Biotica zijn de personages in Mass Effect voor de Xbox 360

Biotica zijn de personages in Mass Effect voor de Xbox 360, die in staat zijn van het manipuleren van de milieu-elementen zoals wind, warmte en andere objecten in de omgeving zijn. Ze zijn heel sterke krachten en zijn vaak erg leuk om te behandelen tijdens het spelen van het spel. U kunt het niveau van de spelletjes uit te spelen zonder dat ze ooit gebruikt maar het biotica geef het een veel diepere dimensie. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik ervan in je spel, lees dan de onderstaande tips. Mass Effect is een role playing game die aan populariteit wint sinds 2008. Er zijn verschillende packs verlenging aan het spel en een aantal sequels aan dus als je wilt om verder te komen, moet u stap voor uw spel door gebruik te maken van de antibiotica die aan u en uw teamgenoten.

  • Het begin van een nieuwe campagne. Je kunt beginnen door het verkrijgen van een nieuwe campagne en een nieuw personage van dit scherm. Je karakter moet ofwel een voorhoede, sentinel of bedreven zijn. Meestal de beste optie zou de voorhoede karakter aangezien dit type van karakter kunnen profiteren van de antibiotica en hebben aangeboren geavanceerde bestrijding van vaardigheden.
  • Toegang tot de rechter schouder knop. Zodra u een karakter in de plaats, drukt u gewoon op de juiste knop op de controller die u gebruikt en dit zal brengen op het display van de antibiotica die u kunt gebruiken. Met het gebruik van de juiste joystick, moet u in staat om uw weg te navigeren door deze radiale weergave van antibiotica en selecteer het wapen van je keuze. U kunt kiezen voor statis, lift, barrière, gooien of kromtrekken. Elk van deze opties heeft verschillende effecten, zoals de bevriezing vermogen van statistische of het blokkeermechanisme van de barrière.
  • Het bereiken van uw doelgroep te markeren. Je moet naast gericht op uw doelgroep door op het scherm te markeren hen en het vrijgeven van uw rechter knop zodat de aanval zal plaatsvinden. Uw andere bondgenoten in dit spel ook met dezelfde of verschillende antibiotica, afhankelijk van hun keuzes. Zorg ervoor dat je communiceren met je teamgenoten wat voor soort antibiotica beste zou zijn om te gebruiken in je combat strategie.
  • Ontmoet Liara t'soni en kaiden Alenko. Er zijn twee specifieke personages die goed te gebruiken bij het ​​gebruik van antibiotica zijn. Moet u kiezen om Liara T'Soni en Kaiden Alenko, die een uitstekende gevechten bevoegdheden te gebruiken.


Let op dat bij het gebruik van antibiotica

Hoe te BIOTICS gebruiken. Het begin van een nieuwe campagne.
Hoe te BIOTICS gebruiken. Het begin van een nieuwe campagne.

Let op dat bij het gebruik van antibiotica, zijn er successen die u kunnen helpen rack de punten. Dit zal allemaal afhangen van hoe goed je een bepaalde aanval uitgevoerd en als het goed gedaan, kunnen bonuspunten worden toegekend. Houd in gedachten dat wanneer andere tekens gebruiken het biotica, zoals de karakters van je teamgenoten, zullen deze punten tellen niet mee voor je dus gewoon rekening houden met welke personages je zal gebruiken om die punten te verzamelen. Bestrijdt vinden plaats in real-time, maar u kunt klikken pauzeren om meer wapens te selecteren of communiceren van een strategie om je teamgenoten. Zorg ervoor dat u verdelen de taken goed en niet alles van u gebruikt dezelfde karakters tijdens een gevecht. Elk personage heeft zijn eigen sterke en specialiteit.