E2a

Hoe te blikken te maken in decoratieve lantaarns

Decoratieve lantaarns zijn een geweldige toevoeging aan uw huis

Decoratieve lantaarns zijn een geweldige toevoeging aan uw huis. Er zijn tal beschikbaar in de markt, maar het maken van uw eigen lantaarns is een van de beste manieren om lantaarns die zijn ingericht precies zoals u ze wenst. Als u blikjes, kunt u gebruik maken van de bussen om verschillende lantaarn ontwerpen te maken. Dit is niet alleen een economische manier om zo veel lantaarns als u wilt, maar kan ook helpen om je artistieke talenten.

Dingen die je nodig hebt. U moet een paar kaarsen

Hoe te blikken te maken in decoratieve lantaarns. Dingen die je nodig hebt.
Hoe te blikken te maken in decoratieve lantaarns. Dingen die je nodig hebt.

Dingen die je nodig hebt. U moet een paar kaarsen, plakband, koffie blikjes, potloden, gummen, modelleren klei, priem, hamers, gemeenschappelijke spijkers, draad, en frezen. De benodigde materialen zijn meestal beschikbaar in huis, zoals de nagels, hamers en messen. Als u niet beschikt over de andere materialen, kun je gewoon kopen ze bij lokale winkels tegen een zeer betaalbare prijs. De lantaarns die je kunt kopen bij warenhuizen zijn duurder en je kunt een hoop geld besparen door te investeren op deze materialen in plaats daarvan.

Reinig het blik. Koffie blikjes zijn de beste om te gebruiken voor de decoratieve lantaarns. U moet trek het label zorgvuldig. Grondig te wassen en vul het blik met water. Plaats het blik in de vriezer en laat het tot het water verandert in ijs.

Patroon. Kies een patroon dat je kunt gebruiken (bijvoorbeeld vlinder, vogel, en andere figuren) en teken het op papier. Om ervoor te zorgen dat het ontwerp naar buiten wijst, moet je band het ontwerp in omgekeerde volgorde. Leg het blikje op een tapijt of gras en beginnen met het ponsen van gaten, terwijl na het ontwerp. Voor het handvat, moet u gaten perforeren op de tegenoverliggende zijden van de velg. Gebruik een draad voor het handvat en je kunt knippen met behulp van de cutter. Laat de ijs sneller smelten kan door de kop. Het kan moet droog zijn als je eenmaal de boetseerklei plaatsen aan de onderkant. Doe voldoende klei dat de kaars kan veilig op zijn plaats. Steek de kaars aan de onderkant van het blik en hang het. Volg de aanwijzingen zorgvuldig, zodat u kunt een decoratieve lantaarn in een mum van tijd te creëren.

Waarschuwingen. Wanneer het ponsen van de gaten

Decoratieve lantaarns zijn een geweldige toevoeging aan uw huis. Dingen die je nodig hebt. U moet een paar kaarsen.
Decoratieve lantaarns zijn een geweldige toevoeging aan uw huis. Dingen die je nodig hebt. U moet een paar kaarsen.

Waarschuwingen. Wanneer het ponsen van de gaten, dan kunt u gebruik maken van verschillende nagel maten, zodat u kunt ook verschillende hole-maten. Wees voorzichtig bij het gebruik van de hamer, omdat je zou kunnen verwonden uw vingers. Wees extra voorzichtig als het plakken van uw hand in het blik terwijl het zetten van de klei of kaars. De gaten kunnen snijden je vingers. Om de lantaarn meer mooi en aantrekkelijk, kunt u kleur toevoegen met behulp van barbecue verf. Barbecue verf is hittebestendig dus zelfs als de kaars brandt, zal de verf niet saai. Het loont om voorzichtig te zijn, omdat de blikjes kan ertoe leiden dat u letsel.

Nu dat je weet hoe je decoratieve lantaarns te maken van blikjes, kunt u nu maken een thuis. U kunt zelfs aan te moedigen andere familieleden om u te helpen in het bijzonder de kinderen. Nogmaals, volgt u de bovenstaande waarschuwingen, zodat u of uw kinderen niet gekwetst worden. Hoe meer helpende handen je kunt krijgen, hoe meer lantaarns die u kunt maken en u kunt ook het genereren van meer ideeën voor de ontwerpen. Afgezien van het maken van lantaarns, zult u ook genieten van de hechting momenten met uw familie.