E2a

Hoe te bloeien stoten te maken

Er zijn verschillende innovatieve manieren om decoraties voor wenskaarten, uitnodigingen en plakboeken maken. U kunt gebruik maken van kleuren, kralen en knopen, of maak bloem stoten. Dit wordt gedaan door het gebruik van papier stempels met verschillende ontwerpen en vormen om een ​​bloemstuk cut out. Sommige papiersoorten slaat al bloemmotieven, terwijl andere papier ponsen hebben vormen zoals ovale of ronde dat een groter ontwerp kan maken wanneer gebruikt in een patroon.

Hoe te bloeien stoten te maken. Als u gebruik maakt van een bloem punch die heeft al een bloemdessin.
Hoe te bloeien stoten te maken. Als u gebruik maakt van een bloem punch die heeft al een bloemdessin.

Bij het gebruik van bloemvormige papier stoten in het maken van uw wenskaarten of uitnodigingen, ten eerste, moet u uw ontwerp te maken op papier. Dan beslissen over de grootte van de kaart of de uitnodiging, de materialen die u gaat gebruiken en de kleur. Als u het maken van uitnodigingen, moet overeenkomen met de gelegenheid het thema of motief. Ook beslissen of u linten, glitters, kralen of andere decoraties voor uw kaart of uitnodiging te gebruiken.

U moet eerst een kaart die zal dienen als een patroon voor de rest van de uitnodigingen. Dit is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw ontwerp voor het produceren van de uitnodiging in groot aantal. Als je meer tijd en materiaal, kunt u uitnodigingen met behulp van verschillende ontwerpen.

Bereid de materialen in het maken van uw wenskaarten of uitnodiging: karton in verschillende kleuren, schaar, lijm, papier punch met bloemmotieven, linten, glitter (optioneel). Teken de omtrek van bloemen op het karton, en vervolgens met behulp van het papier punch, volg het patroon en de punch-out gaten totdat de bloem schets laat zien. U kunt punch gaten die zal verschijnen zoals kettingen, of u kunt perforeren gaten elkaar overlappen.

Als u gebruik maakt van een bloem punch die heeft al een bloemdessin

Hoe te bloeien stoten te maken.
Hoe te bloeien stoten te maken.

Als u gebruik maakt van een bloem punch die al een bloemdessin, kunt u punch-out verschillende stukken van bloemen met gekleurde karton. Lijm deze uitgesneden bloemen aan de kaart of uitnodiging. Als u gebruik maakt glitters, plaats wat lijm aan de randen van de bloem ontwerpen en strooi de glitters over hen.

De stukjes papier zijn doorgestoken kunnen ook worden gebruikt om de wenskaarten of de enveloppen ontwerpen. Neem de uitgestanst papier stukken en lijm ze op de kaart of envelop, met behulp van een ander patroon.

Afgezien van wenskaarten en uitnodigingen kunt u ook een leuk project voor de kinderen. Het enige wat ze nodig hebben, zijn stukjes gekleurd papier, potlood, papier punch en lijm. Laat ze tekenen bloem patronen op het gekleurde papier. Zorg ervoor dat de tekeningen zijn groot genoeg dat de bloem patroon zal vertonen na het ponsen van gaten in hen. Dan kunnen ze beginnen met het ponsen van gaten op het patroon, tot ze compleet de hele omtrek. Zij kunnen gebruik maken van de kleine stukjes papier geponst uit en plak ze op een ander gekleurd papier (bij voorkeur een contrasterende kleur) en maak een nieuw patroon. Laat je kinderen zetten deze bloem stoten op de muren van hun kamer als een muur decor. Moedig hen aan om meer patronen te maken en te komen met nieuwe bloem stoten die ze kunnen gebruiken om fotolijsten en notebook covers versieren.