E2a

Hoe te bokshandschoenen trekken

Het is niet een in-geboren talent te tekenen leren nodig

Het is niet een in-geboren talent te tekenen leren nodig. Sommige mensen kunnen beter in tekenen dan andere, maar het betekent niet dat je niet kunt leren door te oefenen. In een oogopslag kan tekeningen lijken ingewikkeld en moeilijk te doen. Maar de waarheid is, elke tekening is opgebouwd uit basisvormen. De truc is om te bedenken wat deze basisvormen zijn en dan bouwen de tekening met behulp van deze vormen. Oefen je tekening vaardigheid nu door het maken van een bokshandschoen.

De basis bokshandschoen tekening is het bovenaanzicht van een bokshandschoen. Volg de stappen om dit te tekenen:

 • Stel je de basisvorm. Kijk naar een bokshandschoen nauw. Stel je de basisvormen die maken het op. Je ziet halve cirkel, rechthoek, en langwerpig. Je zou ook gloeilamp, traan, en rechthoek. Deze stap is echt aan uw verbeelding. De basisvormen die je ziet op de handschoen zal uitmaken van je tekening.
 • Teken het lichaam. Begin met de peervorm of gloeilamp vorm. Dit zal deel uitmaken van de bokshandschoen's lichaam.
 • Teken de duim. Dit is een omgekeerde traan vorm. Het centrum van de vorm van de vettere gedeelte moet het aanraken van de zijde van het lichaam. Ondertussen moet de rand van het dunnere gedeelte worden opgesteld aan de zijde van het lichaam.
 • Finish de bokshandschoen tekening. Teken omtrek van de handschoen met zwaardere lijn.
  Voeg de steken aan de onderkant van de handschoen. Stel je voor het scheiden van de handschoenen in vier delen. Teken horizontale lijn op de eerste ¼ deel van de bodem. Voeg gebroken lijnen net onder die horizontale rechte lijn. Dit zal de steken.
  Beëindig de duim deel, ook. Blijven de curve van de belangrijkste vorm van binnen de druppelvorm, zodat de lijn zal vertegenwoordigen voor de duim. Voeg kleine lijnen van de zijkanten van deze lijn. Dit wordt ingegaan op de steken voor de duim van de handschoen.
 • Wis de overbodige regels. Bewaar alleen de lijnen die deel uitmaken van de bokshandschoen tekening. Het tekenen van de basisvormen zo licht zal helpen gemakkelijk wissen de overtollige lijnen.
 • Perfect de bokshandschoen tekening. Maak de omtrek zwaarder indien nodig. Voeg meer informatie naar de dikke punten. De lijnen zal het meer van de handschoenen look te geven.
 • Voeg nog een bokshandschoen. Als u wilt uw eerste tekening koppelen met een ander handschoen, trek het dan door de stappen 1 tot 6. Het enige verschil is dat je de duim zal zetten aan de andere kant van de nieuwe handschoen. Tekening deze moet gemakkelijk zijn met de praktijk die je hebt gedaan met de eerste handschoen.


Hoe te bokshandschoenen trekken. Stel je de basisvorm.
Hoe te bokshandschoenen trekken. Stel je de basisvorm.

Meer details toevoegen aan uw tekening door het toevoegen van schaduw of het toevoegen van meer elementen aan. U kunt ook gebruik maken van de bokshandschoenen in een ander perspectief - in plaats van het tekenen van de bovenste buitenste uitzicht, trekken de binnenste uitzicht. De positie van de handschoenen ook. In plaats van hen opstellen recht omhoog, teken ze liggen binnen de ring. Volg dezelfde stappen, maar verander de basisvormen en het detail. Trekken meer dingen naast bokshandschoenen. Constante praktijk zal uw tekening vaardigheden aan te scherpen.