E2a

Hoe te boomsap en huishoudelijke verf te verwijderen van de buitenkant van een voertuig

Hoe vaak heb je je auto geparkeerd onder een boom en let op kleine hobbels van de boom sap zitten over je auto? Wanneer men het laat drogen, kan boomsap behoorlijk eigenwijs te verwijderen. Hetzelfde geldt met huisvuil verf. Als je niet voorzichtig, huishoudelijke verf druppels uit te oefenen en spray kan per ongeluk belanden over uw auto. De auto's gespoten oppervlak is moeilijk, maar het kan worden geschaad en krassen als u chemicaliën niet geschikt om verf, boomhars te verwijderen. Hieronder vindt u enkele tips over hoe je boomhars en huishoudelijke verf te verwijderen uit uw voertuig met een aantal gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen.

  • Een van de meest voorkomende huishoudelijke artikelen die u kunt gebruiken om boomsap te verwijderen is om nagellak te verwijderen. Was uw auto met water en zeep en droog uw auto. Plaats een paar druppels nagellak remover op een watje of oude zachte handdoek en wrijf de geharde boomsap mee. Gebruik zachte kracht totdat het sap wordt gebroken en de nagellak remover kan doordringen het sap om het te verzachten. Voeg een paar druppels meer in totdat u hebt verwijderd alle sporen van het sap. Gebruik wat zuiveringszout en water pasta op het gebied wassen en drogen voordat u autowas aan om de glans te herstellen naar de oppervlakte van uw auto af te vegen.
  • Als de boom sap druppels zijn vrij nieuw is, kan gedenatureerde alcohol worden gebruikt om ze te verwijderen. Bevochtig een schone en zachte doek met alcohol en wrijf het over het sap in een cirkelvormige beweging. Blijf wrijven tot de boom sap wordt volledig verwijderd. Terpentine werkt ook op dezelfde manier als gedenatureerde alcohol. Was en buff het getroffen gebied na afloop.
  • Reuzel en spek vet zijn dingen die gemakkelijk beschikbaar zijn in uw huis. Was de aangetaste oppervlak met water en zeep en droog de ruimte voordat u het spek vet of reuzel. Wrijf het vet in de geharde sap. De beweging zal warm het vet en breken het sap. Was de plekken met water en zeep. Yu kan merken dat het oppervlak kan wazig worden weergegeven. Dit kan worden verwijderd wanneer u zich heeft aangemeld autowas en gepolijst het oppervlak. WD-40 is ook iets dat je kunt gebruiken om de meeste geharde boomsap te verwijderen. Net kan de olie het sap uitwerpselen dringen voordat vegen ze af met een schone doek.
  • De meeste van de bovenstaande oplossingen voor het verwijderen van boomhars vlekken verwijdert ook huishoudelijke verf spatten van het oppervlak van uw voertuig. Als de verf op waterbasis, is het makkelijker te verwijderen. Beweeg uw voertuig in de schaduwrijke plek en duik lappen in koud water. Plaats de vodden over de getroffen gebieden en het daarbij laten. Houd de vodden nat tot aan de basis van water verf spatten uit elkaar vallen en je zult in staat zijn om ze af te vegen. Was uw auto op de gebruikelijke manier en breng wax om de glans te herstellen en de buitenkant van uw voertuig te beschermen.


Voor het gebruik van commerciële reinigingsmiddelen

Hoe te boomsap en huishoudelijke verf te verwijderen van de buitenkant van een voertuig. Een van de meest voorkomende huishoudelijke artikelen die u kunt gebruiken om boomsap te verwijderen is om nagellak te verwijderen.
Hoe te boomsap en huishoudelijke verf te verwijderen van de buitenkant van een voertuig. Een van de meest voorkomende huishoudelijke artikelen die u kunt gebruiken om boomsap te verwijderen is om nagellak te verwijderen.

Voor het gebruik van commerciële reinigingsmiddelen, controleer uw pantry naar beschikbare natuurlijke schoonmaakmiddelen die je hebt die effectief zijn in het verwijderen van boomhars en verf vlekken op uw voertuig. Agressieve schoonmaakmiddelen verbindingen kunnen schade toebrengen aan uw voertuig gelakte oppervlak. Breng uw auto naar een professionele reiniger als er grotere gebieden zijn aangetast.