E2a

Hoe te braaksel te verwijderen uit een auto - interieur

Wanneer kinderen wagenziekte te krijgen

Wanneer kinderen wagenziekte te krijgen, is het onvermijdelijk dat ze zouden overgeven en braken overal in de bekleding van het voertuig. Dit maakt de geur in ondraaglijk en dit kan zelfs andere mensen verliezen hun eigen lunch. De vlek dat dit "ongeval" achterlaat is erg lelijk, en de geur zou houden aan het interieur van de auto, dus zo'n probleem moet zo snel mogelijk worden aangepakt.

Hoe te braaksel te verwijderen uit een auto - interieur. Alvorens dit te doen iets drastisch aan het oppervlak.
Hoe te braaksel te verwijderen uit een auto - interieur. Alvorens dit te doen iets drastisch aan het oppervlak.

Om te gaan met braaksel in de auto, volg dan deze tips.

  1. Alvorens dit te doen iets drastisch aan het oppervlak, schep een van het puin dat u nog kunt herstellen van de auto. Draag handschoenen als bescherming als u ophalen van de gloppy puinhoop achtergelaten door het braaksel. Probeer niet om elkaar te drukken van de stof; simpelweg vegen het weg met de hand tot een vod of een kleine container. Wat dat wordt achtergelaten kan het beste omhoog getrokken door middel van stofzuigen. Dit zorgt ervoor dat geen van de vlek sijpelt door de stof.
  2. Baking soda doet wonderen het wegwerken van deze geuren. Koop een paar dozen en laat ze open in uw auto. Alle slechte geuren worden geabsorbeerd door het poeder na blootstelling van een nacht.
  3. Om zich te ontdoen van de werkelijke vlek, kunt u proberen met behulp van de volgende brouwsel: ¼ kopje van ammoniak, en een kopje warm water in een warme bassin of kom. Met een vochtige doek, dit toepassen op de vlek. Dit moet verzwakken de greep van het braaksel en maken het makkelijker te verwijderen. Na deppen het en het aanbrengen van de oplossing over de vlek, scrub de gebrandschilderde plek. U moet in staat zijn om te zien de vlek af te voeren voor uw ogen.
  4. Na deze, moet u de vlek te spoelen. Dompel een spons met schoon water en plaats deze op de top van de vlek. Het water uit de spons moet het spoelen van de resterende residu van het braaksel op het interieur van uw auto. Als u niet alle van de vlek eruit te komen in een keer, kunt u proberen deze stap te herhalen. Meerdere wasbeurten en spoelen moeten zorgen voor de job. Houd de reinigingsoplossing op het oppervlak van de vlek kan ook de vlek zijn affiniteit verliest het oppervlak van de auto.
  5. Als je eenmaal hebt gekregen ontdoen van de vlek, laat het oppervlak van uw auto rust en de lucht drogen. Met behulp van een ventilator of droger kan het oppervlak van het weefsel ook verdraaien en de kleur van de finish dus wees geduldig met het droogproces.

Het beste ding om te doen

Het beste ding om te doen, is natuurlijk om dit incident te voorkomen ten koste van alles. Als u voorziet dat iemand het krijgen van wagenziekte, kunt u anti-misselijkheid medicatie dus neem met u eens dat uw passagiers niet ziek voelen terwijl aan boord. Er zijn ook speciale sprays en stof behandelingen waarmee u de oppervlakte van uw auto te beschermen. Dit maakt de oppervlakken eenvoudiger te reinigen in geval van een emergencies.If je niet kan verplichten de tijd om dit zelf te doen, in gedachten houden dat er professionele auto detaillering winkels die meer dan bereid om dit voor u tegen een kleine vergoeding .