E2a

Hoe te breakdance: flare

Een Flare is een breakdance Power Move geleend van gymnastiek

Een Flare is een breakdance Power Move geleend van gymnastiek. Bij het uitvoeren van de verhuizing, een danser spreidt de benen en zwepen ze rond hun lichaam in een continue kringen, met alleen hun handen te houden boven de grond. Deze stap wordt vaak gezien bij mannen verdieping van routines en op de pommel paard. De onderstaande aanwijzingen zijn voor het uitvoeren van de klok fakkels.

Hoe te breakdance: flare. Voordat uw vegen linker kick bereikt uw rechterbeen.
Hoe te breakdance: flare. Voordat uw vegen linker kick bereikt uw rechterbeen.

  1. Begin met je benen gespreid tussen twee en twee-en-een-half keer je schouder breedte, met je linkervoet ongeveer zes centimeter achter je rechtervoet.
  2. Draai je lichaam negentig graden naar rechts, "scheef" je lichaam voor te bereiden op een spin.
  3. Draai je lichaam naar links en naar beneden, waardoor je linkerhand zes centimeter in de voorkant van je linkervoet.
  4. Duwen je gewicht in uw linkerarm, zwaai je linkerbeen van links naar rechts achter je, parallel met de grond, alsof u het vegen van je been achter u aan uw rechter enkel te schoppen. Deze kick is de drijvende kracht van de flare, en het is belangrijk het is gemaakt met zo veel kracht mogelijk te maken.
  5. Voordat uw vegen linker kick bereikt uw rechterbeen, kick dat been recht omhoog zo hard als je kunt, alsof je probeert om knie jezelf in het gezicht. Zorg ervoor dat je benen nog steeds gespreid en zeer rechte. Uw recht kick jij sterk genoeg, zodat je bekken horizontaal met je hoofd.
  6. Zwaai je linkerbeen onder je rechterbeen, waardoor al uw gewicht op uw linkerarm.
  7. Zodra u uw recht kick te maken, gooi je rechterhand achter je, zodat het op schouderbreedte uit en zelfs met je andere arm en je kunt je gewicht te ondersteunen op beide handen.
  8. Met beide benen gespreid in de lucht, leun je gewicht op je rechterarm, en zwaai je rechterbeen onder je linkerbeen als je linkerhand schommels over je lichaam, terug naar de locatie die u ze eerst geplaatst in tijdens stap 3. U moet nu in een push-up positie met beide benen gespreid en opgehangen boven de lucht.
  9. Leun achterover op uw linkerhand, swingende je linkerbeen parallel aan de grond in de richting van uw rechterbeen, gebruik van het ingestelde momentum om u voeren rond de cirkel.
  10. Ga swingende tegen de klok in, afwisselend uw saldo van arm tot arm als je swing je benen om je heen.