E2a

Hoe te breien bloemen

Breien is een van de traditionele methoden van het maken van kleding voor het hele gezin met de hand. Gebreide kledingstukken nooit uit te gaan van stijl. Gebreide items zijn zo modieus dat je ze overal vinden het hele jaar door. Er was een tijd dat alleen oudere vrouwen meer tijd aan hun handen nemen breien, maar de kunst is zeker het maken van een comeback en te genieten van een enorme populariteit onder vrouwen van alle leeftijden. Zelfs mannen zijn toegang tot het breien met een aantal draaien van hun hobby in een bedrijf. Terwijl u het vaakst ziet gebreide tops, hoeden, handschoenen en truien, kunt u ook knopen kleine artikelen zoals bloemen. Neem een ​​kijkje op de onderstaande stappen op hoe te breien een eenvoudige vier-bladige bloem.

Hoe te breien bloemen. De bloemblaadjes vanzelf krullen.
Hoe te breien bloemen. De bloemblaadjes vanzelf krullen.

  • Stap 1. Ontvang materialen gereed - 2.25mm breinaalden, een bal van 4-getwijnd garen van elke kleur plus een aantal schroot garen van een andere kleur van de bloem centrum.  
  • Stap 2. Zet op vijf steken met uw belangrijkste kleur. U kunt ons een enkele naald of dubbele naald methode om de fundering steken werpen. Vijf steken zal u een kleine bloem. Als u een grotere werpen op zeven steken. Gebruik gewoon oneven nummers voor nog grotere bloemen.
  • Stap 3. Voor de eerste ronde, zet de eerste steek. Dit zal beginnen de afnemende methode om de stichting om vorm te geven aan de bloem bloemblaadje leggen. Brei de volgende drie steken en laat de resterende steek op de naald voordat u uw werk.
  • Stap 4. Brei de eerste drie steken en laat de laatste steek onbewerkt net als de vorige ronde.  
  • Stap 5. Herhaal stap 3 en 4, te beginnen met rechte steek voor de volgende rij en averechte steek op de volgende ronde.  
  • Stap 6. Voor deze ronde, brei vier steken voordat je aan de beurt uw werk vervolgens averechte twee steken samen, averecht de volgende steek en averecht de resterende twee steken. U heeft in totaal drie steken op deze ronde. Draai uw werk om de volgende ronde te beginnen.  
  • Stap 7. Brei de eerste steek en brei dan twee steken samen. Passeer de resterende steek op de linker naald naar rechts naald. Dit zal het begin van de stichting steek voor de volgende blaadje te zijn. Zet een extra vier of zes meer steken, afhankelijk van de grootte van uw bloemen en herhaal stappen 3 tot 7 drie keer om de vier bloemblaadjes af te maken.  
  • Stap 8. Zodra u klaar bent met alle blaadjes afgesneden het garen, waardoor een staart van ongeveer zes centimeter. Steek het uiteinde van de draad door de laatste steek op de naald om de steek te vergrendelen. Steek het uiteinde van de draad door een maasnaald en draai de bloem over. Schuif de naald door twee back steken van elk bloemblaadje en trek het garen strakker om de bloem in het midden om het een meer natuurlijke look knijpen.
  • Stap 9. Verzamel een aantal streng van uw schroot garen. U kunt gebruik maken van geel of een andere kleur en een grote Franse knoop. Naai deze in het midden van de bloem. Als u niet beschikt over schroot garen, gebruik dan een kleine knop of zelfs een afgeronde stuk schroot gevoeld.


De bloemblaadjes vanzelf krullen

De bloemblaadjes vanzelf opkrullen. Het is aan u om het te gebruiken zoals het is of om de bloemblaadjes te zetten zodat het krullen naar beneden. Bevestig een veiligheidsspeld aan de achterkant van de bloem, zodat u het kunt gebruiken op je jurk, je tas of je hoofdband. U kunt ook lijm om een ​​haarspeld om accent uw haar.