E2a

Hoe te breien continentale stijl

Continental breiers gebruiken hun linkerhand te breien

Continental breiers gebruiken hun linkerhand te breien. Continental breien is ook bekend als Europese breien, Duits Breien en linker breien. Hieronder staan ​​de stappen en handleidingen over hoe te breien continentale stijl.

 • Verzamel uw breiwerk materiaal. Je moet rij teller, breinaalden, breien manden of totalisator, haaknaalden, breien steek houders, breien steek markers, breinaald punt beschermers en breipatronen. Er zijn breipatronen in tijdschriften en u kunt downloaden en afdrukken patronen online.
 • Begrijpen continentale stijl breien. De stijl komsten in continentaal Europa. Het is algemeen bekend in Duitsland en andere Engels sprekende landen. Engels breien (rechts breien) is de tegenhanger van continentale breien.
 • Hand beweging. Gebruik uw rechterpols aan uw rechterhand de naald glijden in een lus van de steek is dat wordt gebreid. Haak of schep het garen aan uw rechterhand naald. Gebruik uw rechterhand de wijsvinger of duim om het garen vast te houden als u trek de nieuwe steek uit lus.
  Continental breien is vooraf. De manier waarop u zal garen in je linkerhand en de beweging van uw rechterhand vast lijkt gehaakt. Houd de breinaald onder je handpalm. De rechter pols beweging van dat lijkt potlood deelneming is een prominent verschil. Het kan enige tijd duren om te overmeesteren continentaal breien als je gewend bent om Engels breien.
 • Maak een continentaal gebreide steek. Houd de draad in uw linkerhand. Steek uw rechterhand naald in de primaire steek aan uw linkerhand naald. De beweging is van links-rechts en voor-achter.
  Haak de draad van uw wijsvinger. De punt van de naald in je rechterhand moet brengen de naald naar u toe om het garen tussen de naalden te vangen.
  Bring back uw rechterhand naald door je steek langs loop van het garen. De primaire steek moet laten vallen van uw linkerhand naald. Herhaal dit proces in uw volgende steken.
 • Maak een continentaal averechte steek. Flip uw garen aan de voorkant van je linkerhand naald. Steek uw rechterhand naald in uw primaire steek aan uw linkerhand naald. Beweging is van rechts-links en back-front.
  Gebruik je linker wijsvinger om het garen te haken. De juiste naald tip moet brengen de naald in uw buurt.
  Gebruik uw duim om terug te brengen de rechterhand naald door de steek. Laat de primaire steek te laten vallen van uw linkerhand naald. Herhaal dit proces in uw slagen averechte steken.
 • Spanning. Controleer de garenspanning door te rijgen het door de vingers uw linkerhand's. Loop de draad over je wijsvinger en rond je pink.
 • Breien continentale tips. Het garen pad moet tussen naalden. U moet comfortabel zijn in die de naalden om zelfs steken maken. Experimenteer met de hand en naald positionering als je een beginner bent. Experimenteer met de hand en garen positionering en troost vinden. Sustain uw begin steken om de punt van de naald; maar wees voorzichtig, zodat de steken niet kunnen uitglijden.


Begin met kleine projecten

Hoe te breien continentale stijl. Verzamel uw breiwerk materiaal.
Hoe te breien continentale stijl. Verzamel uw breiwerk materiaal.

Begin met kleine projecten. Maak vooraf projecten als je vooruitgang. Schrijf notities over je leren, dus het is makkelijker te onthouden zijn. Lees breien materialen voor patronen en ideeën. Maak vrienden met andere hobbyist.