E2a

Hoe te breien een baby deken voor beginners

Breien kan een uitdaging zijn op het eerste

Breien kan een uitdaging op het eerste, maar als je bekend bent met de basis steken te krijgen, zul je beter als je de praktijk geworden. U kunt dit doen als uw hobby en verschillende dingen zoals riem, tas en hoed maken. Een van de makkelijkste dingen die je kunt maken uit het breien is een baby deken. Dit is een goed project voor beginners. Als je een baby verwacht, kunt u proberen breien een deken. U zult de vreugde te weten dat u persoonlijk maakte de deken dat je baby zal gebruiken voelen. Dit zal een lange tijd om te doen nemen. U kunt om te beginnen dit te doen terwijl je nog zwanger bent, zodat het klaar zal zijn op uw komst baby's. U kunt dit doen als je je verveelt en je hebt niets te doen.

Te breien een baby deken voor beginners, hier is wat je moet doen.

Hoe te breien een baby deken voor beginners. De aankoop van de materialen.
Hoe te breien een baby deken voor beginners. De aankoop van de materialen.

  • De aankoop van de materialen. De materialen die je nodig hebt voor het breien een baby deken zijn recht breinaalden, middelgrote garen, maat H haaknaald en garen naald. Zorg ervoor dat het licht garen te gebruiken, zodat de deken niet te zwaar zal zijn voor de baby. Je moet ook kiezen garens die zacht op baby's huid, zoals wasbare wol, biologisch katoen of acryl baby-garen. Deze zal de baby voelen zich meer comfortabel. Gebruik kleurvast materialen, zodat de kleur van de deken zal ook niet vervagen na het wassen een paar keer. Kies pastel kleuren, zodat het zal meer een lust voor de ogen zijn. De grootte van de baby deken wordt u breien is aan jou. Echter, de gebruikelijke maat voor een baby deken is 32x36 centimeter.
  • Controleer hoeveel steken je kunt werpen op. Het garen etiket zal u tonen hoeveel steken je kunt werpen op. Je nodig hebt om dit te bepalen, zodat u kunt de hoeveelheid garen die u moet gebruiken berekenen. Laten we zeggen dat het etiket van het garen zegt dat je kan uitbrengen 17 steken met een 4x4 inch staal gebruikt op een naald, dat is maat 8. Aangezien u zal het maken van 32 centimeter baby deken, verdeel 32 cm bij 4 centimeter, zodat u weet hoeveel 4x4 inch stalen die u nodig heeft. 32 centimeter gedeeld door 4 inch is 8 centimeter. U moet 8 van 4x4 inch staal. Bepalen hoeveel steken u uitgebracht door het aantal staal moet u het aantal steek je kan uitbrengen per monster te vermenigvuldigen. Het aantal Swatch je nodig hebt is 8, vermenigvuldigen met het aantal steek je kan uitbrengen per staal, dat is 17. Het totale aantal steken moet je cast is 136 steken.
  • Cast 136 steken op de naald. Gebreide steek moet worden gedaan op elke steek, die u werpen op de eerste rij. Doe een averechte steek op de tweede rij. Doe gebreide steek en averecht afwisselend op elke rij totdat je deken is 32x36 centimeter of de maat die u verkiest. Als je niet bekend bent hoe te breien en averechte steken te doen, zijn er verschillende sites op het internet die handleidingen over hoe om deze te doen bieden.
  • Finish breien de deken. Single gehaakte deken met haaknaald en garen. U kunt gebruik maken van garen met een andere kleur dan degene die u gebruikt voor de deken.


De baby deken die u hebt gemaakt zal je baby wrap met de warmte van uw liefde. U kunt ook de naam van de baby om het meer gepersonaliseerd te maken borduren.