E2a

Hoe te breien een eenvoudige sjaal

Wanneer u breien een kledingstuk

Wanneer u breien een kledingstuk, je bent het zetten van uw vaardigheden, moeite en liefde in elke steek. Een met de hand gebreide cadeau niet gewoon blijven de ontvanger warm, het toont u de zorg. Wanneer je draagt ​​je eigen gebreide items, je bent het vieren van uw inspanning en prestatie, en hebben iets uniek te maken. Een eenvoudige gebreide sjaal is een van de makkelijkste projecten die u kunt maken, is er slechts elementaire breien vaardigheden. Een sjaal kan worden gebreid in grote, pluizige garen om je warm te houden, of u kunt een kleinere garen te gebruiken voor een kanten look en een decoratieve accessoire. Hier is hoe te breien een sjaal.

Te breien een eenvoudige ribbelsteek sjaal

Te breien een eenvoudige ribbelsteek sjaal, zult u ongeveer 400 meter van het garen in wollen gewicht of groter, en naalden aangepast aan de grootte van uw garen nodig. Zorg ervoor dat u voldoende garen te kopen, zodat de kleur in overeenstemming zal zijn. Een lange rondbreinaald zal makkelijkst zijn om te gebruiken. Grootte en manometer zijn niet echt belangrijk voor een sjaal, want je stopt breien als je denkt dat de sjaal is groot genoeg.

Voor een driehoekige sjaal:

Hoe te breien een eenvoudige sjaal. Wanneer u breien een kledingstuk.
Hoe te breien een eenvoudige sjaal. Wanneer u breien een kledingstuk.

 1. Begin met het gieten op vijf steken.
 2. Brei een rij.
 3. In de volgende nld, brei 2, yo (verhogen een steek door het wikkelen van de draad over je naald), en brei tot het einde. Herhaal deze toer tot de sjaal is zo groot als je wilt dat het is.
 4. Zodra u de gewenste grootte, afkanten en weven in het garen eindigt. Blokkeer de sjaal, indien nodig.

Voor een vierkante sjaal:

 1. Als u wilt dat een vierkante sjaal, volgt u de bovenstaande patroon totdat je hebt gebruikt ongeveer de helft van uw garen, of totdat de twee zijden van de driehoek zijn zo groot als je wilt dat je vierkant te zijn. Dan beginnen af, door het veranderen van dit patroon.
 2. Brei 1, 2 samenbreien (brei twee steken samen), yo, 2 samenbreien, en brei tot het einde van de rij. Ga verder in dit patroon totdat je vijf steken over, kant dan af en weven in de uiteinden.

Te breien een eenvoudige ribbelsteek sjaal.
Te breien een eenvoudige ribbelsteek sjaal.

Voor een andere driehoekige sjaal:

 1. Indien u graag een breder driehoek, geschikt voor het binden van de uiteinden samen voor, probeer deze eenvoudig patroon variatie. Dit zal een sjaal te maken met horizontale ribbels, dus het zal meer strekken.
 2. Opzetten vijf steken, en brei een rij.
 3. Rij A: brei 2, yo, brei tot het einde.
 4. Rij B: brei de hele rij.
 5. Herhaal rijen A en B totdat u hebt gebruikt de helft van je garen, of de sjaal is half zo groot als u wilt. Ga dan verder met dit patroon:
 6. Rij A: brei 1, 2 samenbreien, yo, 2 samenbreien, brei tot het einde.
 7. Rij B: brei de hele rij.
 8. Brei totdat er vijf steken links, kant dan af en weven in de uiteinden.

U kunt elk van deze patronen breien met volumineus garen en grote naalden voor een snelle project, of in fijnere garens voor iets formeler.