E2a

Hoe te breien een muts met rechte naalden

Sommige beginners in het breien zijn vaak bang om te proberen breien andere dingen zoals booties en handschoenen omdat ze denken dat het moeilijk is om te doen. Zij geven de voorkeur breien dekens en sjaals omdat deze lijken makkelijker te maken. Als u leren hoe te breien, na het breien dekens en sjaal, kunt u proberen breien andere dingen, zoals de hierboven genoemde om beter in dit ambacht geworden degenen. U kunt ook proberen breien een muts voor kinderen of zelfs voor een volwassen. Deze kan gedragen worden vooral wanneer het weer koud is. Als u niet beschikt over een rondbreinaald, kunt u altijd gebruik maken van rechte naalden te breien.

Hoe te breien een muts met rechte naalden. Wierp steken op de rechte naald.
Hoe te breien een muts met rechte naalden. Wierp steken op de rechte naald.

Hier zijn de stappen op hoe te breien een muts met rechte naalden.

  • Verkrijg de meting. Meet de omtrek van het hoofd van het kind of de persoon die zal dragen de beanie. Meet het oppervlak waar het onderste deel van de muts wordt geplaatst. De gemiddelde hoofdomtrek van een 3 jaar oud is 20 centimeter. Controleer het etiket van het garen om te zien hoeveel steken je kunt maken. Een 4x4 monster krijgt u 17 steken geven. Als de omtrek van het hoofd is 20 centimeter, moet u 5 van de 4x4 staal. Dit geeft je 85 steken geven. Bereken basis op de omtrek van het hoofd. Voor dit voorbeeld, laten we gebruik 20 inch voor de hoofdomtrek.
  • Wierp steken op de rechte naald. Omdat je 85 steken voor de hoofdomtrek nodig, gegoten 85 steken op de rechte naald. Beginnen breien de beanie. De methode hangt af van wat u verkiest. Tricotsteek, ribbelsteek of geribbelde steek kan worden gebruikt. Als je tricotsteek, brei steek een rij vervolgens averechte steek de volgende rij zal gebruiken. Gebreide steek de oneven rijen en averechte steek de even rijen. Als je ribbelst, brei steek alle rijen zullen gebruiken. Als je geribbelde steek wordt gebruikt, beginnen met gebreide steek dan averecht brei dan steek weer. Doe rechte en averechte steek afwisselend op elke rij.
  • Vorm de beanie. Vervolg uw gekozen methode van het breien totdat het beanie is ¾ van de gewenste lengte. Zodra het is al ¾ van de gewenste lengte, kunt u beginnen met het vormgeven van de beanie. Om vorm te geven de beanie, verminderen de steken die je maakt aan beide uiteinden. U kunt ongeveer 2 of 3 steken per rij dalen aan beide uiteinden. Doorgaan met verlaging van de steken op elke nld tot er nog maar 4 st over op de naald.
  • Bind de beanie. Zodra er slechts 4 steken op de naald, binden het garen, zodat het slot op de top. Naai de naad om uw petje te voltooien.


Als u niet wilt dat de beanie vorm

Als u niet wilt dat de beanie vorm te geven, kunt u verder breien aan de top zonder dat de steken. U kunt creatief zijn met behulp van verschillende kleuren garen. U kunt haaknaald gebruiken als er zijn gevallen steken op de beanie. U kunt wikkel de beanie u gemaakt op een cadeaupapier of je kunt het in een mooie doos en geef het als een geschenk voor uw kind of een kind. U kunt de favoriete kleur van degene die u zal geven van de huidige naar zodat ze gelukkiger zullen zijn te gebruiken.