E2a

Hoe te breien handschoenen met twee naalden

Handschoenen zijn meestal gemaakt met behulp van cirkelvormige breinaalden

Handschoenen zijn meestal gemaakt met behulp van cirkelvormige breinaalden. Dit zorgt ervoor dat er geen naden die het uiterlijk van de handschoenen kan veranderen. Net hetzelfde, als je een bovengemiddelde kant breister, zal je nog steeds in staat zijn om handschoenen met twee rechte breinaalden maken. Bekijk de onderstaande stappen.

Bereid de materialen

Hoe te breien handschoenen met twee naalden. Bereid de materialen.
Hoe te breien handschoenen met twee naalden. Bereid de materialen.

Bereid de materialen. Je moet een paar handschoenen, om de handen een gemiddelde volwassene passen. Koop drie gram van de 8-ply gewicht garen in elke kleur, en een paar maat 3 (US) rechte breinaalden.

Begin het breien van de handschoen voor de rechterhand

Begin het breien van de handschoen voor de rechterhand. Zet vierenveertig steken. Start de eerste ronde met rechte steek tot het einde. Draai uw werk om en gebruik vervolgens averechte steek de eerste eenentwintig steken voordat u een averecht, brei een steek totdat je eindigt met de laatste steek op averecht. Het patroon wordt herhaald totdat je een stuk dat is twee en een halve centimeter lang. De alternatieve rechte en averechte rijen vormen de tricotsteek die zal worden gebruikt om de handschoenen te maken.

Begin met het kruisje te maken voor de duim

Begin met het kruisje te maken voor de duim. Met rechte steek op de eerste drieëntwintig steken, en dan zet de naald door de voorste lus van de volgende steek voor een voorste lus breisel. Zet de naald in de achterste lus van dezelfde steek voor een andere gebreide steek. Dit verhoogt de rij bij een steek. De steek heet brei voor en achter lus of kfb. Herhaal dit nog een keer voordat u verder te breien steek de komende twintig steken. Draai en averecht tweeëntwintig steken, dan averecht een, brei ene tot het einde van de rij. Turn en brei drieëntwintig hechtingen, twee kfb en brei dan de laatste steken. Voor de vierde rij, averecht vierentwintig voordat u een averecht, brei een tot de laatste steek. De volgende rij hoeft alleen breien steken. Zesde rij moet vierentwintig averechte steken, averecht een, brei ene tot het einde van de rij, draaien en begint de zevende rij met drieëntwintig breien steken, een kfb, twee gebreide steken, een andere kfb en brei steken aan het einde. Herhaal rijen 4-7, verhogen met twee steken voor elke herhaalde rij tot je een totaal van vijfenvijftig steken. Werken een extra drie rijen gelijkmatig.

De vorm van de duim

Handschoenen zijn meestal gemaakt met behulp van cirkelvormige breinaalden. Begin het breien van de handschoen voor de rechterhand.
Handschoenen zijn meestal gemaakt met behulp van cirkelvormige breinaalden. Begin het breien van de handschoen voor de rechterhand.

De vorm van de duim. Het stuk moet worden op de rechterzijde. Maak zesendertig gebreide steken, keer het werk en het uitbrengen van een steek op. Maak veertien averechte steken en wierp nog een steek op voordat het werk te keren. Vanuit het volgende rij, tot je een lengte van twee en een kwart inch, werk aan tricotsteek breien aan de goede kant en averecht op de achterkant.

Vorm de top van de duim. Deze methode is de vormgeving van de toppen van de andere vingers toepassing. Met de goede kant naar u breien een brei twee steken samen, het herhalen van het patroon tot het einde van de rij. Keer het werk en werk gelijkmatig over averechte steek. In de volgende nld brei twee steken samen tot het einde van de rij. Breek het garen, waardoor er een staart van ongeveer zes centimeter. Rijg deze staart door de rest van de steken en trek het strak. Naai de naad aan de basis van de duim met een maasnaald. Weer aan het garen aan de basis van de duim en de pick-up en brei twee steken. Pick-up en brei tot het einde van de rij. Ga verder met de tricotsteek tot je genoeg materiaal om de basis van de eerste vinger. Je moet eindigen met de verkeerde kant naar boven.

Blijven de stockinette patroon gehele stuk. Verhoog een steek door het gieten op voordat u het stuk en volgens het patroon van de vinger vorm en naai de naad aan de basis van de eerste vinger. Herhaal het patroon totdat u klaar bent met het maken van alle vingers.


Het proces wordt herhaald voor de linkerhand, maar de ribbels moet beginnen met averechte steek in plaats van de gebreide steek. De rest van de instructies hetzelfde als die van de rechterhand worden. Houd het controleren van de meter en probeer de handschoen regelmatig terwijl u werkt om de juiste fit te krijgen.