E2a

Hoe te conventionele en bizarre wekker modellen te vinden

Bent u het soort persoon die beschikt over een interne wekker

Bent u het soort persoon die beschikt over een interne wekker? Nou, je het geluk hebt om punctueel te zijn in het bijwonen van al uw vroege schema's. Maar dit is niet voor veel mensen. Sommige mensen herhaaldelijk uiteindelijk gefrustreerd als ze wakker worden een, twee, of drie uur later dan wat ze moeten. Deze mensen kunnen ook geluk - dat wil zeggen, als ze hebben gevonden de beste en meest effectieve wekker om ze op tijd wakker.

Hoe te conventionele en bizarre wekker modellen te vinden. Lente-aangedreven en wind-up.
Hoe te conventionele en bizarre wekker modellen te vinden. Lente-aangedreven en wind-up.

Wekkers zijn bij ons al vanaf 250 v. Chr. De eerste heette de waterklok, en het werd bedacht door de oude Grieken.

Vandaag de dag zijn wekkers geworden gemeenschappelijke instrumenten voor mensen die moeilijk wakker op tijd. Hier zijn enkele van de meest voorkomende en conventionele wekkers:

  • Lente-aangedreven en wind-up. Dit is misschien wel de meest conventionele wekker. In feite zijn wekkers gesymboliseerd door dit soort klok.
  • Analoge wekker radio. Met de groei in populariteit van de radio, de wekker radio begon ook steeds populairder. Typisch, het is dat rechthoekige klok, meestal met uren in cijfers. Oudere versies van deze klok nog steeds gebruikt de reguliere 12-uurs-twee-vingers klok.
  • Koekoeksklok. "Cuckoo, koekoek." Het is de klok die begint cuckooing wanneer de ingestelde wektijd stakingen. Echter, koekoeksklokken zijn niet effectief in het schudt mensen wakker. Deze worden alleen gebruikt om de verschillende uren van de dag te leggen.
  • Digitale wekker. De digitale klok is nu overal, van je mobiele telefoon naar uw computer. Soms, het komt als een kleine computer gadget speciaal gemaakt om u te wekken. Het is meestal rechthoekig van opzet met grote aantallen, vaak in het rood.

Bent u het soort persoon die beschikt over een interne wekker. Analoge wekker radio.
Bent u het soort persoon die beschikt over een interne wekker. Analoge wekker radio.

Als we de conventionele, dan moeten we ook de bizarre wekker modellen:

  • Clocky, de weggelopen klok. Dit is de beste vervelende wekker, zoals genoemd door uberreview.com. Wat maakt dit vervelende is dat je zult moeten te verstoppen en-zoekt met het te spelen. Het zal beginnen om een ​​schuilplaats te vinden wanneer u getroffen zijn snooze-knop. Dan moet je het vinden alleen maar om het uit te schakelen. U zult zeker opstaan ​​met deze en waarschijnlijk last krijgen van hoofdpijn, ook.
  • Bom wekker. Deze wekker begint te piepen drie minuten voor de ingestelde tijd. Je moet het afgesloten door het loskoppelen van de kabels of anders - Boom! Je hebt al wakker iedereen in huis.
  • Sonic alarm. Dit is het beste als je iemand wilt om wakker te worden met een wekker te onderwijzen. Gooi dat ding in de kamer van de persoon en het zal beginnen met het maken van een veel lawaai. Het zal niet stoppen, tenzij de persoon die vindt u en de pin moet je de bom te stoppen.
  • Puzzel wekker. Als deze klok de ingestelde alarmtijd raakt, zal het schiet de puzzelstukjes weg in de lucht. Het zal niet stoppen met zoemen, tenzij u hebt gevonden de stukken en doe ze weer in elkaar.
  • Hammacher Schlemmer vredige vooruitgang. Als je bang bent van het hebben van slaap inertie of een ochtend hoofdpijn, dit ding werkt perfect in je wakker. In plaats van de vervelende geluiden en luid piepen, zal dit ding je wakker maken door het produceren van verschillende geluiden van de natuur, zoals watervallen, het regenwoud, en vogels. Het zal geleidelijk aan luider totdat u deze uitschakelt.

Deze wekkers misschien niet zo verfijnd en geavanceerd als een atoomklok. Maar je hoeft niet echt behoefte aan een atoomklok om je wakker te maken.