E2a

Hoe te dekbedovertrekken maken van platen

Een van de meest comfortabele manieren om te slapen in de winter is tussen dekbedovertrekken. Dekbedovertrekken zijn veel minder duur dan het kopen van een dekbed, en wanneer de juiste platen worden gebruikt - die zijn dik en comfortabel - de dekbedovertrekken kan net zo warm en troostend. Het maken van dekbedovertrekken met behulp van oude en zelden gebruikte sheets is een makkelijke DIY-project.

Samen Leg de vellen

Hoe te dekbedovertrekken maken van platen. Samen leg de vellen.
Hoe te dekbedovertrekken maken van platen. Samen leg de vellen.

Samen Leg de vellen. Neem twee vellen die dezelfde grootte hebben. Zorg ervoor dat de bovenzijde naar elkaar toe gericht, zodat u in staat zullen zijn om het dekbed naaien van binnenuit. Dit zal leiden tot een schoner steek aan de buitenkant wanneer u de dekbedovertrekken binnen en van buiten.

Speld en naai

Speld en naai. Plaats rechte pinnen op de oude lakens. Zorg ervoor dat de pennen afstand op een centimeter van de hoeken en de rand van de lakens. Elke pen moet ten minste drie centimeter van de andere. Eenmaal vastgemaakt op zijn plaats, dan kunt u gebruik maken van een naaimachine om de naden te sluiten. Doe dit twee keer met de dubbele steek-functie op uw naaimachine, zodat de dekbedovertrekken zal sterk genoeg zijn om een ​​slapende persoon die wendingen tegemoet te komen. De voeten gebied moet vooral sterk, omdat de benen zal veel bewegen tijdens de slaap en kan openscheuren zwakke delen van het dekbedovertrek.

Draai de lakens over. Het onderste gedeelte van het dekbed, de plaat die in contact komen met het bed moet worden geknipt ongeveer vijf centimeter vanaf het onderste vel. Gebruik schaar om de randen te snijden, en vervolgens de naad, zodat vouwen over in zichzelf om de rafelige randen van het weefsel wordt beschermd. Zodra de overtollige stof is getrimd, kunt u de stof zo te draaien op zichzelf dat de buitenkant van het deksel zichtbaar is.

Markeer de naden

Samen leg de vellen. Speld en naai.
Samen leg de vellen. Speld en naai.

Markeer de naden. Aan de open zijde, markeer de naden in vier inch intervallen. Doe dit bij een van de open zijden tot aan de andere open zijde. Zodra de naden zijn gemarkeerd, kunt u naai de knopen aan op de vier inch intervallen in de naad. Aan de andere kant van de naden, knoopsgaten maken door toevoeging spleten. Gebruik een naaimachine op de randen van de knoopsgaten dichten. Het is het beste om eerst te oefenen op een afzonderlijk stukje stof kan echter sinds het maken van knoppen en het toevoegen van de randen voor de knop spleten lastig zijn in het begin. Zorg er ook voor dat je knoppen die groter zijn dan normaal, om het gemakkelijker maken om te openen en sluiten van de dekbedovertrekken te gebruiken.

Zodra u de toetsen zijn geplaatst in de covers, kunt u het dekbed in te voegen in de dekbedovertrekken. Button down de rand van het deksel. Naarmate je gebruikt om het maken van dekbedovertrekken, kunt u beginnen met interessante patronen en ontwerpen toe te voegen in het deksel, om u te helpen de slaapkamer versieren via de dekbedovertrekken. U kunt kralenwerk en borduurwerk zelfs toe te voegen aan de dekens als je eenmaal zijn gewend aan het maken van dekbedovertrekken.