E2a

Hoe te disney parade schema vinden

Disneyland heeft altijd al een parade en het thema verandert elk jaar. Deze 2009 is het thema werd "Celebrate, A Street Party" in de viering van 50-jarig jubileum van het park.

De parade loopt twee keer per dag gedurende drukke dagen, een in de ochtend en de andere in de avond. Het beste is om de parade te bekijken 's nachts wanneer de praalwagens zijn verlicht tot hun volle schoonheid waarderen.

Hoe te disney parade schema vinden. Ga naar de officiële disney website.
Hoe te disney parade schema vinden. Ga naar de officiële disney website.

Hier zijn een aantal dingen die je kunt doen om Disney parade schema's te vinden:

1. Ga naar de officiële Disney website. Bezoek http://disneyworld.disney.go.com de maandelijkse schema's te bekijken. Ga naar de kalender, kiest u het park en bekijkt u het park schema's per dag. De officiële site interface is niet zo gebruiksvriendelijk en je kan hebben wat problemen navigeren wel. Toch zult u gegarandeerd dat u de officiële schema krijgt.

. 2 Probeer een bezoek aan de onofficiële disney sites die na optocht schema's Hier zijn enkele van hen.:

Probeer een bezoek aan de onofficiële disney sites die na optocht schema's. Vraag hulp van forums.
Probeer een bezoek aan de onofficiële disney sites die na optocht schema's. Vraag hulp van forums.

  • www.wdwinfo.com - Deze site beweert de grootste officieuze Disney World gids. De site interface is gebruiksvriendelijker dan de officiële site zelf. Het heeft een geplaatst schema van het park uur, parades en vuurwerk voor vier maanden. Alleen Klik Vuurwerk / Parades en de volgende pagina zal de kalender voor de maand en uren waarop de parades zal gebeuren weer worden geplaatst voor elke dag van de maand.
  • www.wdisneyw.co.uk/ - Kies Park Urenstand van de linkerkant bar en het zal u leiden naar een pagina met een schema voor twaalf maanden. Kies de maand waarin u van plan bent naar Disneyland te bezoeken en het zal je leiden naar een kalender voor die maand. Je moet om te verwijzen naar een code legende maar omdat optochten en speciale evenementen worden vermeld in de agenda in code.
  • www.intercot.com - Kies Info Central en het zal leiden u naar een pagina met de parades voor vier maanden.

3. Vraag hulp van forums. Forums zijn grote locaties met specifieke informatie die je nodig hebt, want je kunt vragen stellen van de werkelijke mensen die al zijn geweest naar Disneyland te vinden. Forum-leden kan u ook tips over wat parades zijn goed en hoe u het meeste uit uw Disneyland bezoek te maken. U kunt controleren www.disboards.com om gesprekken te bekijken over schema enz. U moet registreren om een vraag of een opmerking wel plaatsen,.

4. Roep het park voor de dienstregeling. Je mag het park noemen een paar dagen voor uw bezoek voor de zekerheid. Er zijn gevallen wanneer het park moesten schema's te veranderen en de sites waren niet in staat om te werken wat ze hebben geplaatst.

5. Controleer de entertainment tijden gids door de ingang van het park als je er bent. Niet alleen zal je het schema van de parades, maar hun routes te krijgen ook.

Een Disneyland bezoek is nooit compleet zonder getuige van de aanbevolen parade. Kijken naar de optocht completeert de leuke en feestelijke gevoel dat Disneyland brengt. Gebruik uw Disney World bezoek niet verpesten door het hebben van de verkeerde schema's en het missen van de parade zelf.