E2a

Hoe te Doll House accessoires maken

Helft van het plezier in het houden van poppen en poppenhuizen is accessorizing het huis om het zo realistisch mogelijk te maken. Er zijn tal van details en accessoires die beschikbaar zijn in de markt, maar het prijskaartje kan behoorlijk groot zijn, zelfs voor de kleinste poppenhuizen. Als uw kind hang naar poppenhuis accessoires, maak je eigen met behulp van middelen die beschikbaar zijn meteen thuis.

Lampen

Hoe te doll house accessoires maken. Lampen.
Hoe te doll house accessoires maken. Lampen.

Lampen. Lampen voor het poppenhuis kan worden gemaakt met behulp van partij spiesjes, lijm, spoelen, en flessendoppen. Neem de doppen of de spoelen en prik een klein gaatje. U kunt gebruik maken van een kleine metalen clip die is verhit boven een vlam om het gat te creëren. Steek vervolgens de partij stokjes in het gat en gebruik hete lijm om de spiesen veilig op zijn plaats. Gebruik verschillende doppen in verschillende kleuren van het ras toe te voegen aan de lampen. Maak de basis door het lijmen van de spiesjes op een vierkante pen, zoals een oude toetsenbord stuk.

Tapijt. Voor de vloerbedekking, kunt u gebruik maken van gekleurd papier. Snijd deze in de dimensies van het poppenhuis en gebruik lijm op de vellen zijn plaats te houden. Gebruik papier dat er in verschillende kleuren om kleur te brengen in het tapijt. Wilt u meer structuur voor de vloerbedekking, kunt u gebruik maken van de werkelijke stoffen. Oude gordijnen ziet er meestal als miniatuur tapijt wanneer geplaatst in poppenhuizen, en kan worden geborgen uit gekleurd gordijnen die u niet meer gebruikt.

Foto's

Foto's. Foto's zijn geweldig accenten voor elk huis, met inbegrip van de eigen doll thuis. U kunt eenvoudig uw eigen foto's van het uitsnijden van kleine afbeeldingen in tijdschriften. Als u geen afbeeldingen in tijdschriften die je leuk vindt, kunt u afdrukken beelden van het web. Een voordeel met de website is dat je veel keuzes - alleen het beeld of de scène die u wilt invoeren op een zoekmachine en download de foto. Gebruik karton strips op het frame te maken en gebruik maken van een dot lijm op de frames clip op het poppenhuis muur.

Hangers

Lampen. Tapijt.
Lampen. Tapijt.

Hangers. Zelfs poppen kan hebben enorme kasten, vooral als u op maat uw eigen poppenkleertjes vanaf nul. De beste manier om een ​​pop garderobe te organiseren is door gebruik te maken hanger gemaakt van paperclips. Gewoon Buig de paperclips in een kleine driehoek met een beetje gebogen haak. U kunt dan ophangen deze op draden die zijn gelijmd in kleine dozen of blikken die fungeren als de kast.

Gordijnen

Gordijnen. Voeg kleur op de ramen door middel van gordijnen. Gordijnen kunnen worden gemaakt door het snijden van kleine stukjes stof uit rechthoeken die passen in het poppenhuis venster. Neem een ​​stevig stuk draad en buig de randen. Lijm de randen op de top van de ramen en leg de gordijnen op zijn plaats. U kunt ook gebruik maken van kleine linten om de gordijnen vastbinden en laat lucht en zonlicht in het poppenhuis.

De sleutel tot het maken van accessoires voor poppenhuizen is het gebruik van de materialen die beschikbaar zijn in uw eigen huis. Er zijn tal van kleine voorwerpen die perfect thuis kijken in een poppenhuis wanneer getweaked een beetje.