E2a

Hoe te drinken onderzetters maken van kunstwerken van uw kind

Kinderen zijn dol op kunst

Kinderen zijn dol op kunst. Ze geniet van de tijd tekenen, kleuren, schilderen en het doen van zo ongeveer alles wat te maken heeft met ambachten. Ouders zijn dol op ofwel het weergeven van hun kinderen kunst op hun werkplek, terwijl sommige ze in dozen. Er is echter een andere manier om te herstellen en het behoud van uw kinderen kunstwerken, terwijl op hetzelfde weergeven en ze in goed gebruik. Dit is om de kunstwerken te zetten in achtbanen die u gemakkelijk kunt gebruiken thuis.

Verzamel de kunstwerken

Verzamel deze kunstwerken. Je zou graag willen beginnen met het verzamelen van uw kinderen kunstwerken. Kijk in je memorabilia dozen om te bepalen welke kunstwerken u gaat werken op het creëren van de onderzetters. Als je hebt geen opgeborgen, wat je kunt doen is om je kinderen uit te nodigen voor een kunstwerk sessie met jou. U kunt hen vragen om vormen cijfers of iets dat ze liever die groot genoeg zijn om te dienen als een drank coaster te trekken.

Hoe te drinken onderzetters maken van kunstwerken van uw kind. Verzamel deze kunstwerken.
Hoe te drinken onderzetters maken van kunstwerken van uw kind. Verzamel deze kunstwerken.

Bereid uw materialen. Het is het beste voor u is om alle materialen die u nodig hebt. Er is echt geen zorgen te maken over deze deze handelingen kunnen gemakkelijk worden gevonden in huis en zo niet, gemakkelijk gekocht in een ambachtelijke of hardware winkels. Cork vellen, polyurethaan en ambachtelijke mes en lijm moeten worden opgenomen in uw materialen lijst.

Uitsnijden van het kunstwerk: De volgende stap is voor u te snijden van de geselecteerde kunstwerken. Je hebt verschillende opties om over te gaan in het snijden. U kunt ofwel een 4 x 4 inch sectie of besluiten de vorm van het kunstwerk volgen. Zorg ervoor dat de grootte is precies goed om te gebruiken als een drank coaster. Zoals hierboven vermeld, is een 4 x 4 sectie voorgesteld.

Uitsnijden van de kurk: Volg het patroon of de vorm van het kunstwerk in het uitsnijden van de kurk plaat. Het kan gemakkelijker zijn om dit te doen door het traceren van het kunstwerk op de top van de kurk plaat. Trace waarbij ruimte wordt gelaten om de kurk grootte een beetje groter dan het kunstwerk. Het zal beter zijn om twee kurk losse outs van het kunstwerk te maken. Dit zal extra gewicht aan de achtbaan te maken en zal het stoppen van krullen.

Maak de drank coaster

Maak de drank coaster. Begin met het lijmen van de twee kurken losse outs. Dit kan worden gedaan met behulp van de ambachten lijm. Leg het opzij voor een tijdje te laten drogen. Na droging de volgende stap is het lijm te artwork en stok op de uitsparingen die aan elkaar zijn gelijmd. Wachten tot het te proberen en trimmen van het teveel om het er netjes en sierlijke.

Kinderen zijn dol op kunst. Bereid uw materialen.
Kinderen zijn dol op kunst. Bereid uw materialen.

Vacht. Smeer de achtbaan door de afwerking het af met een borstel van Polyurethaan. Dit biedt de coaster een look die is gepolijst en behoudt de kleur van het kunstwerk.

Dit is een activiteit, die ook kan dienen als bindmiddel tijd voor ouders en kinderen. Daarna kunt u ofwel vragen hun hulp bij de coaster project of zelfs verrassen met hoe je hebt nog richtten hun kunstwerken in een ander kunstwerk!