E2a

Hoe te gameboy advance en gameboy micro kopen

Voorafgaand Unleashed voor Gameboy Nintendo DS, Gameboy Advance en Gameboy Micro zijn twee van de nieuwste handheld video game consoles gemaakt door Nintendo. De Advance en de Micro hebben verschillende looks en stijlen, maar beide spelen dezelfde game cartridges, hebben dezelfde knoppen en zijn klein genoeg om in uw zak.

  1. Bepaal welke console je wilt kopen De Gameboy Advance heeft een backlit LCD-scherm en een stijlvolle flip-scherm, en wordt geleverd in acht kleuren:. Onyx, Vlam, Platinum, Kobalt, Graphite, Pearl Blue en Pearl Pink. De Gameboy Micro is dunner, perfect voor een achterzak, en zijn verlichte scherm is iets helderder dan de Game Boy Advance is, waardoor het beter geschikt voor gebruik binnenshuis. Het kan ook worden aangepast met een van de vier aanpasbare faceplates. Beide consoles draaien op een oplaadbare lithium batterij, hoewel de Micro loopt gedurende zes tot tien uur, en de Advance kan zo lang als 18 uur draaien zonder herladen. Op de weg, de Gameboy Advance neemt ook AA-batterijen, waardoor het een betere keuze voor de auto reizen.
  2. Koop een gameboy online. Een steeds populairder optie, er zijn meerdere plaatsen waar je online kunt kopen beide Gameboys. De meeste elektronica winkels, zoals Best Buy en Circuit City, alsook hun respectievelijke websites, zal de verkoop van de consoles. Nieuwe Gameboy Micro kost 70€ 0,99, en de liefhebber 20th Anniversary Edition kost 75€ 0,99. Een nieuwe Gameboy Advance kost ongeveer 60€ 0,99.

  3. Koop voor de brick-and-mortar winkel. Meeste elektronica winkels verkopen Gameboys. Omdat het meest recente model in de serie is de Gameboy DS, zal niet elke winkel hebben de oudere Gameboy Advance of Gameboy Micro. Alvorens de reis, vooraf te bellen om te zorgen dat ze de console die u wilt kopen.

    Hoe te gameboy advance en gameboy micro kopen. Bepaal welke console je wilt kopen.
    Hoe te gameboy advance en gameboy micro kopen. Bepaal welke console je wilt kopen.

  4. Koop een gebruikte gameboy. Gamestop.com en Gamestop B & M locaties, die gespecialiseerd zijn in de verkoop van gebruikte games en uitrusting, zal zelden uit zijn voorraad van Gameboys, omdat ze zijn een populaire inruil. Het kopen van een gebruikte Gameboy betekent dat de console zou kunnen hebben enkele vlekken en krassen, maar de games zal perfect spelen. Zorg ervoor dat u elke winkel de terugkeer van het beleid te controleren om ervoor te zorgen dat u een terugbetaling te krijgen moet je Gameboy niet goed werken.

  5. Bid voor een gameboy op een online veiling. Ebay.com en Overstock.com hebben allebei hele secties die zijn gewijd aan de verkoop van videospelletjes en elektronische apparatuur, en u kunt een goede deal vaak te vinden op zowel nieuwe als gebruikte Gameboys.