E2a

Hoe te gave tassen voor werk te maken

Tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen, 4 miljoen ton inpakpapier eindigen in stortplaatsen. Dat klopt, 4 miljoen ton! Is dit niet genoeg om je kneden in je neus niet van de stank, maar van de schok van het zien dat veel papier (en de equivalente bedrag in geld) verspild allemaal in de naam van de opzichtige vrijgevigheid en het geven van geschenken?

Hoe te gave tassen voor werk te maken. Om te voorkomen dat rafelen.
Hoe te gave tassen voor werk te maken. Om te voorkomen dat rafelen.

Weten wat je nu weet, wat dacht je van het begin van uw nieuwe jaar met een vastberadenheid om uw streak blijven voor fantastische cadeau geven zonder het plaatsen van extra belasting op het milieu?

Hoe? Nou, door het maken van gave tassen die mensen kunnen gebruiken voor werk, cadeau tassen die niet hoeven te worden verpakt, omdat ze al zien er prachtig uit, zonder de attributen van inpakpapier en lint. Ze kunnen worden gebruikt voor alles, ook - inpakken lunches, extra paar schoenen, pick-me-up toiletartikelen, ijdelheid kit, boeken, winkelen - en de lijst gaat maar door. Met een enorme hoeveelheid creativiteit en enthousiasme, is dit wellicht uw kans om een ​​van de meest prachtige en memorabele geschenken die boven alle gaven die je hebt tot nu toe gegeven te geven.

Hier is wat u nodig heeft:

Tijdens de feestdagen.
Tijdens de feestdagen.

 • Een zak ontwerp dat uw fantasie vangt samen met een patroon voor het snijden van
 • Bouten van de stof en linten / riemen
 • Zijde, doek, hennep, fluweel, of katoen
 • Naaigaren
 • Naald
 • Heerser
 • Stof krijt voor het traceren van de omtrek en het ontwerp van uw gift bag
 • Werkbank voor wanneer u begint met het zetten van uw tas samen te
 • Acryl stickers of faux edelstenen

Hier is hoe het te doen

 1. Wis uw werkbank en beginnen met de voorbereiding van alle materialen die je nodig hebt om je tas te creëren. Het is aangeraden dat je werkbank in een goed verlichte en heldere omgeving, zodat u kunt zien, zelfs in het kleinste detail.
 2. Met behulp van een pin, plaatst u uw tas ontwerp, waar u kunt zien. Het ontwerp zal uw gids zijn als je van begin tot eind.
 3. Neem je stof en leg het gelijkmatig op de werkbank.
 4. Neem uw patroon en plaats deze op de top van uw stof.
 5. Neem dan uw stof krijt en beginnen te lijnen volgens het patroon te tekenen.
 6. Knip het patroon met behulp van uw schaar. Het is het beste als je afgesneden van de binnen-of omgekeerde deel van het weefsel waar het gebonden aan "ruwer."
 7. Neem uw draad, voer het uit door middel van een naald, en ga verder met hechten beide zijden kanten van het weefsel met behulp van een stiksteek of Visgraat Stitch techniek. De eerste is de sterkste vorm van stiksels techniek terwijl de laatste is esthetisch oog springende.
 8. Om te voorkomen dat rafelen, neem een andere partij van de draad, voer het uit door middel van een naald, en ga verder met steek de top of het openen van uw tas met de Oversewing Stitch techniek. Voor naaien, vouw beide zijden van de opening door ongeveer een kwart van een inch en naai licht, zodat de opening zal niet stelletje omhoog. Het vouwen van de stof zal laten ook voldoende ruimte voor u om uw lint lopen door het maken van een zakje of een trekkoord.
 9. Als finishing touch, verfraaien de stof met acryl stickers of faux edelstenen.

Dat is alles wat er is!