E2a

Hoe te gebruiken om creatief schrijven vraagt ​​om sap - up van uw schrijven

Een eenvoudige 3 stappen aanpak kunt u direct gebruik maken van

Creatief schrijven aanwijzingen zijn een van de beste manieren om een beetje extra energie en sprankeling te geven aan uw schrijven als je voelt dat ongeïnspireerd of een tekort aan ideeën.

Wat zijn het schrijven van aanwijzingen?

Ze zijn gewoon een korte zin die u kunt gebruiken als uitgangspunt voor een stuk van creatief schrijven, iets om u te wijzen in het bijzonder richting, zodat u kunt uit het hoofd op uw laatste schrijven avontuur met een doel en momentum.

In plaats van staren naar een lege pagina of scherm, zich afvragend waar het volgende idee komt uit (of als het ooit zal komen), kunt u in plaats daarvan voorkomen dat frustrerend en creatief te beperken scenario met behulp van een schriftelijke aanwijzing.

Hoe te gebruiken om creatief schrijven vraagt om sap - up van uw schrijven. Wat zijn het schrijven van aanwijzingen?
Hoe te gebruiken om creatief schrijven vraagt om sap - up van uw schrijven. Wat zijn het schrijven van aanwijzingen?

Ondanks hoe kan het soms voelen, hoeft u nooit vergeten hoe om creatief te zijn. Het is gewoon dat er momenten zijn uw creativiteit heeft behoefte aan een duwtje in de rug start, een helpende hand aan de slag te gaan. Uw creativiteit is als een waterpomp aangesloten op een diepe put. Als de pomp is niet vaak gebruikt, moet u giet een beetje water en "prime de pomp" om het water te helpen uit de put opstaan en weer vrij kan stromen.

Dit is waar creatief schrijven aanwijzingen komen, en hier is een effectieve 3 stappen aanpak die u kunt gebruiken:

  1. Krijg je een verzameling van schrijven wordt gevraagd. Er zijn vele opties beschikbaar. U kunt uw eigen in batches per keer, om een klaar levering om te gebruiken wanneer je inspiratie is een beetje ontbreekt hebben. U kunt vele gratis schriftelijk gevraagd in boeken en ook online - gewoon zoeken onder "schriftelijk gevraagd".

    Het is een goed idee om een aantal van de beschikbare aanwijzingen. Als u slechts 5 of 10, dan heb je al snel gebruiken ze op, terwijl als je 50, 100 of meer, is er veel meer ruimte is er om uit te kiezen om sap-up van uw schrijven.

  2. Kies een schriftelijk prompt te gebruiken. De fout die veel van ons maken is een lijst van aanwijzingen dan krijgt het werken via hen een voor een in volgorde. Creativiteit werkt niet in een dergelijke lineaire manier! Scannen door een aantal van uw aanwijzingen totdat u de eerste die je opvalt en denk je "dat is een interessant idee, is er een aantal mogelijkheden hier ...". Ga dan met die prompt, volgen de natuurlijke energie en de stroom van je creativiteit, niet dan bederven door te zeggen "Ik ga gewoon door deze andere 500 prompts voor het geval er een die het nog mooier!"
  3. Het schrijven van de prompt. Nu u een geschikt creatief schrijven prompt, is het tijd om te schrijven! U kunt dit doen op 2 verschillende manieren. De eerste is gewoon om je prompt op te schrijven op een nieuwe pagina dan gewoon schrijven wat naar je toe komt volgende en ga vanaf daar, regel voor regel. Waar je in je schrijven kan verre van de vraag die u begonnen met, en dat is geweldig, want je volgt je creatieve stroom. Een andere benadering is om de vraag als centraal thema of idee voor je stuk van het schrijven, zonder per se met de woorden van de prompt. Dan schrijf je over de ideeën en beelden de prompt geeft.
Een eenvoudige 3 stappen aanpak kunt u direct gebruik maken van. Dit is waar creatief schrijven aanwijzingen komen, en hier is een effectieve 3 stappen aanpak die u kunt gebruiken.
Een eenvoudige 3 stappen aanpak kunt u direct gebruik maken van. Dit is waar creatief schrijven aanwijzingen komen, en hier is een effectieve 3 stappen aanpak die u kunt gebruiken.

Gebruik deze 3 stappen aanpak met creatief schrijven vraagt en je zult zien dat het een geweldige manier om sap-up van uw creatief schrijven, vooral als je je voelt kort van ideeën en inspiratie.

En als je klaar bent om uw creatief schrijven kick-begon met een aantal schriftelijke aanwijzingen meteen, download uw GRATIS 5 onder creatief schrijven ecourse op www.YouAreACreativeWriter.Com .

Van Creativiteit Coach Dan Goodwin