E2a

Hoe te gezeefdrukte huwelijksuitnodigingen maken

Bruiloften zijn duur zaken die beginnen met de uitnodigingen

Bruiloften zijn duur zaken die beginnen met de uitnodigingen. Het maken van uw uitnodigingen geeft de gasten een voorproefje van het thema van uw bruiloft is. Voor veel koppels, bruiloften zijn ideaal stijlvol en elegant zaken. Om dit aan te tonen door middel van uw uitnodigingen, kunnen zeefdruk worden gebruikt. Hoewel er in de handel verkrijgbaar met zeefdruk uitnodigingen, deze vaak kosten zo veel als tien dollar voor elke uitnodigingskaart. Hier is hoe je geld kunt besparen door het creëren van uw eigen.

Hoe te gezeefdrukte huwelijksuitnodigingen maken. Bruiloften zijn duur zaken die beginnen met de uitnodigingen.
Hoe te gezeefdrukte huwelijksuitnodigingen maken. Bruiloften zijn duur zaken die beginnen met de uitnodigingen.

  1. Aankoop. Je moet zeefdrukken die zijn voorgesneden volgens de grootte van uw uitnodigingen. Je moet ook voldoende lint, een computer, printer, en een perforator, evenals de fancy papier van uw keuze. Vergeet niet dat je moet minstens zoveel zeefdruk als papieren hebben, omdat de zeefdruk wordt direct geplaatst op de top van de uitnodiging.
  2. Ontwerp. Vervolgens gebruikt u een computer om het ontwerp voor uw uitnodiging te creëren. De uitnodiging moet niet te groot zijn. Een standaard formaat voor uw uitnodigingen past vier uitnodigingen in een vel papier. Echter, als u ook andere informatie over de uitnodiging, zoals de prominente gasten van eer, dan kunt u gebruik maken van een half vel of een heel vel voor elke uitnodiging. Algemeen echter zullen deze moeten worden dubbelgevouwen. Typ in het ontwerp op uw computer en kies zorgvuldig uw lettertypen. Lay-out van de tekst in een kunstzinnige manier, en voeg vervolgens een eenvoudig beeld, zoals van witte duiven, bloemen, of trouwringen.
  3. Af te drukken. Vervolgens slaat u de uitnodiging en print deze uit op uw computer. U moet de uitnodiging op te slaan, zodat u kunt meer, voor gasten die kunnen komen langs de weg. Bij afdrukken, controleert u of de inkt goed droog is voordat u verder gaat.
  4. Punch in de gaten. Vervolgens neemt u de vellen van zeefdruk en plaats deze op de top van de uitnodigingen. Als de zeefdruk te groot is, kunt u gebruik maken van een schaar te snijden van de overtollige lengte. Lijn het vel papier en het vel van zeefdruk, en gebruik vervolgens punchers om twee gaten te maken aan de bovenkant van de uitnodiging. Zorg ervoor dat de gaten niet te dicht bij de eerste regel van de tekst, omdat u in linten binden bij de gaten. Als deze te dicht bij de eerste regel van de tekst, een deel van de uitnodiging kunnen onleesbaar zijn.
  5. Tie. Ten slotte neemt de lengte van het lint en maak een lint dat de gehele bovenkant van de huwelijksuitnodiging bedekt. Het lint moet overeenkomen met de kleur van de jurk van de bruid en mag niet te groot, want de uitnodiging moet passen in een envelop voor u om te kunnen de uitnodiging voor de gasten mailen. Plaats elke afgewerkte uitnodiging in een fancy-kaart en e-mail.

De uitnodigingen zijn slechts de eerste stap van de planning en voorbereiding van de bruiloft. Begin de uitnodigingen in een goedkope maar charmante manier om de toon in te stellen als je voor te bereiden van de rest van uw bruiloft.