E2a

Hoe te hologrammen te halen uit autolak

Je hebt misschien had je auto pas geschilderd

Je hebt misschien had je auto pas geschilderd. Maar als je goed kijkt - zijn die hologrammen? Als je lastig gevallen door hologrammen die zichtbaar zijn vooral als de zon direct landt op het getroffen gebied, worden aangemoedigd door het feit dat het relatief eenvoudig is om iets aan te doen. Hier zijn enkele van de stappen om hologrammen te halen uit autolak:

Beslis of je gaat naar de hologrammen met de hand of met behulp van tools te verwijderen. Als u niet beschikt over gereedschap voor het verwijderen van hologrammen van je auto, weet dan dat u effectief kon ze handmatig te verwijderen.

Als u kiest voor handmatig verwijderen van de hologrammen, zou je de volgende materialen nodig: een goed werveling remover product, zoals directe scratchx Meguiar's en Meguiar's high-tech applicator pad. Maar wat product dat u gebruikt, moet u ervoor zorgen dat ze niet te schurende dat ze krassen langs afwerking van uw auto veroorzaken.

Als u ervoor kiest om de hologrammen te verwijderen door het gebruik van speciale gereedschappen, kunt u de aanschaf van een werveling remover systeem zoals Meguiar's Quik Clay Detailing System, dat bestaat uit het snijden van blokken, schuim polijsten pads, afwerking pads, schoner polish, snelheid glazuur en microfiber . Volg gewoon de instructies beschikbaar met het pakket. Het goede nieuws over het gebruik van dit systeem is dat je zou minder tijd nodig hebben om de hologrammen uit uw autolak.

Hoe te hologrammen te halen uit autolak. Beslis of je gaat naar de hologrammen met de hand of met behulp van tools te verwijderen.
Hoe te hologrammen te halen uit autolak. Beslis of je gaat naar de hologrammen met de hand of met behulp van tools te verwijderen.

Was uw auto. Gebruik een goede car-wash oplossing voor uw auto te wassen, en zorg ervoor dat je het goed drogen met een zachte handdoek.

Ken de goede arbeidsomstandigheden. Doe dit project in de schaduw, en vermijd het werken in een hoge luchtvochtigheid of bij hoge temperaturen. Van 50 tot 80 graden Fahrenheit (10 tot 27 graden Celsius) moet ideaal.

Weet u hoe u het product goed van toepassing op de auto. Als je gaat om te verwijderen van de werveling markeert handmatig, weet dan dat uw succes vooral komt te liggen met de manier waarop u van toepassing en wrijf het product naar het getroffen gebied. Allereerst moet u de product een sectie per keer. Zorg er ook voor dat u het product gelijkmatig verspreid over het getroffen gebied.

Je hebt misschien had je auto pas geschilderd. Ken de goede arbeidsomstandigheden.
Je hebt misschien had je auto pas geschilderd. Ken de goede arbeidsomstandigheden.

Wrijf de applicator pad tegen de afwerking van de auto verf, en zorg ervoor dat je voldoende druk die de hologrammen zullen beginnen te verminderen als je wrijven plaatsen. Je kan ofwel wrijven in cirkelvormige of rechte bewegingen, je hoeft niet echt te stroken over, het belangrijkste is dat je het getroffen gebied grondig wrijven.

Gebruik een microfiber pad om het product te verwijderen. Nadat u wreef het product in, gebruik dan een andere schone, microvezel pad om het product en buff van de auto afwerking te verwijderen. Het kan nodig zijn om de toepassing / polijsten proces ongeveer 3 keer herhalen, totdat de hologrammen zijn verdwenen.

Gebruik een goede auto polish. Om de auto te beschermen en te verbeteren zijn glans, breng dan een goede auto polish, zich te concentreren op het gebied dat u zojuist behandelde.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn een aantal handige stappen om u te helpen de hologrammen uit autolak. Terwijl u geniet van uw auto nieuwe glanzende afwerking, kunt u wedden dat al je moeite en het waard was. Veel succes, en hoop dat dit je geholpen!