E2a

Hoe te japanse cartoons tekenen

Japanse kunst wordt levendig onderscheidt in zijn cartoons

Japanse kunst wordt levendig onderscheidt in zijn cartoons, in de volksmond anime en manga. Deze twee Japanse tekenfilms zijn vergelijkbaar in hun uiterlijk, alleen dat anime in de volksmond wordt gebruikt in televisie en films, terwijl manga is populair in print. Japanse tekenfilms worden geïdentificeerd voor hun grote ogen, maar een kleinere mond en oneven kapsels. Ook zijn Japanse tekenfilms gemaakt om emoties zodanig dat de cartoon gezicht kan geheel worden ingenomen door zijn mond tot een enorme lach portretteren overdrijven. Ook de ogen kunnen gieten emmers en emmers tranen wanneer de cartoon is in grote nood.

Hoe te japanse cartoons tekenen. Het hoofd.
Hoe te japanse cartoons tekenen. Het hoofd.

Weten hoe je Japanse cartoons te tekenen is een uitstekende partner om te weten hoe je verhaallijnen te ontwikkelen. Japanse tekenfilms zijn een deel van de hedendaagse tekening. Dit is een vaardigheid om te koesteren. U moet jaren van de praktijk, om de kunst te beheersen.

Het hoofd

Het hoofd. Bij het tekenen van Japanse tekenfilms, de basisvorm die je nodig hebt is een cirkel. Teken een cirkel op het bovenste gedeelte van het papier, waardoor voldoende ruimte voor het lichaam. Definieer vervolgens de kin en de kaak door het tekenen van een minder scherpe trechtervorm aan de onderste helft van de cirkel.

Het gezicht. Teken een kleine boog in het onderste gedeelte van de cirkel van de mond en een andere om de neus te vormen. In tegenstelling tot de neus en de mond, de ogen van een Japanse cartoon zijn meer overdreven. Hiertoe stelt een neerwaartse curve aan de bovenrand van de ogen maken. Teken dan de opwaartse curve onder de neerwaartse curve. Sluit de twee bochten met een cirkel. Shade de binnenkant van het oog cirkel. Herhaal de procedure aan de andere kant van het oog. Voeg wat slag van wimpers. Voor vrouwelijke Japanse tekenfilms, maakt de wimpers moediger voor meer vrouwelijke look, terwijl maken het dunner voor mannelijke tot project mannelijkheid.

Het lichaam

Het lichaam. Japanse tekenfilms hebben onderscheiden lichaam structuren. Vrouw cartoons hebben meestal dunne structuren, lange benen, en kleine tailles. Aan de andere kant, mannelijk cartoons hebben brede schouders en portretteren de look van de strijders. Kostuum is een ander belangrijk aspect bij het opstellen van de lichamen van Japanse tekenfilms. Afhankelijk van wat voor soort vechter of held uw Japanse cartoon is, is er een geschikte kast voor.

Het wapen

Japanse kunst wordt levendig onderscheidt in zijn cartoons. Het gezicht.
Japanse kunst wordt levendig onderscheidt in zijn cartoons. Het gezicht.

Het wapen. Japanse tekenfilms spelen meestal een deel van een held. Er zijn verschillende wapens voor verschillende helden. De meest voorkomende wapens zijn zwaarden en bijlen. Wapens spelen een cruciale rol in de animatie, zowel in manga en anime in shows of films. Optreden het best worden gezien in de manier waarop wapens zijn geanimeerd. De truc bij het opstellen anime wapen is dat het moet worden gemaakt, zonder de consistentie van de grootte van de Japanse cartoon held. Een dunne held kan een zeer lange zwaard dat hij draagt ​​op zijn rug en handelen alsof er geen belasting te dragen.

Weten hoe je Japanse cartoons te tekenen is een goede manier om vrije tijd door te brengen. Dit kan worden gedaan op een van uw collecties of de handel in kaarten.