E2a

Hoe te kiezen uit de kunst les categorieën

Kunst is een zeer breed begrip dat veel verschillende vormen en media omvat. In feite, (als er echt een) de definitie van kunst en haar grenzen is nog onderwerp van veel discussie en debat: wat is kunst? Is de kleurrijke graffiti op het buurthuis als geldig een kunstvorm als de ingelijste meesterwerken in het Louvre? Moeten tieners motiveren hun spelen van non-stop, migraine-inducerende rockmuziek als een eerbetoon aan de kunst?

U zult merken dat dit debat

U zult merken dat dit debat, evenals andere manieren waarop u kunt classificeren of herkennen de verschillende vormen van kunst, zullen worden behandeld in veel online kunstlessen. Als je voor een kunst mate online, kan je echt geven dit onderwerp de diepgaande verkenning die het verdient. Klik hier om te leren hoe te schrijven in een grote online kunstprogramma.

Hoe te kiezen uit de kunst les categorieën. De algemene definitie van schilderen.
Hoe te kiezen uit de kunst les categorieën. De algemene definitie van schilderen.

Naast de uitgebreide debatten en meningsverschillen, hebben vele categorieën traditioneel en universeel aanvaarde te zijn kunstvormen geweest. Deze omvatten het schilderen, beeldhouwen, tekenen, fotografie en collage maken (onder vele anderen).

De hierboven genoemde categorieën zijn op zichzelf zeer breed kunstvormen dat vele andere specialisaties vormen.

 • De algemene definitie van schilderen, bijvoorbeeld, is het gebruik van verschillende lakken en mengen ze op canvas. Door deze zeer ruime definitie, maar zal in de verschillende methoden, materialen en genres in het verfproces. Zo kunnen gebruiken schilders waterverven, olieverf, acryl, en zelfs meer modernist verf, samen met een grote verscheidenheid van borstels. Verschillende schildertechnieken, zoals het nat-in-nat techniek, het werken in lagen techniek en onderschildering techniek. Natuurlijk zijn er ook de verschillende kunst genres, zoals traditionele realisme, impressionisme, portret kunst, en cartoons.

  U zult merken dat dit debat. Het woord sculptuur zou beelden van meesterwerken als Michelangelo's David en Pieta produceren.
  U zult merken dat dit debat. Het woord sculptuur zou beelden van meesterwerken als Michelangelo's David en Pieta produceren.

  Degenen die geïnteresseerd zijn in het nemen van schilderlessen moeten een grondige kennis van de geplande cursussen te krijgen, vooral met betrekking tot het genre, stijl en materialen die de kunst klassen zou concentreren op. Echter, vele klassen geven de mogelijkheid voor hun beginnende studenten worden blootgesteld aan verschillende kunststijlen, en dan konden ze gewoon voor kiezen om later op inzoomen op specialisaties.

 • Het woord sculptuur zou beelden van meesterwerken als Michelangelo's David en Pieta produceren. Indien u echter geïnteresseerd waren in het inschrijven van uw kind in een art beeldhouwen les, natuurlijk zou je ervan bewust zijn dat zij niet zouden worden gemaakt om te werken op vaste blokken marmer. Kunst elementaire en kunst primaire beeldhouwen klassen veelal werken met klei (meestal zonder verharding of pottenbakkers 'beeldhouwen klei), en studenten zijn gemaakt om hen te vormen in verschillende kunst vormen en kunst texturen, zoals koppen en gewone cijfers.
 • Het nemen van tekenlessen is meestal een van de meest voorkomende lessen genomen door beginnende kunstliefhebbers. Nogmaals, vele klassen laten de studenten om verschillende stijlen en onderwerpen, die stilleven, portret, dieren, landschap tekeningen en multiculturele ontwerpen omvatten verkennen. Meest elementaire tekening eisen omvatten verschillende tekening potloden (variërend in hardheid en zachtheid), houtskool, schetsblok, en gummen.
 • Fotografie is nog een ander algemeen gewilde art les categorie. Meestal, klassen tegenwoordig laten hun leerlingen aan digitale camera's (met name Single-Lens Reflex Camera) te gebruiken en integreren van software applicaties zoals Adobe Photoshop in hun fotografie cursussen, maar sommige zeer traditionele fotografie klassen bevordering van het gebruik van old-school SLR's en leren hun studenten de ambacht van film ontwikkelen door het gebruik van darkrooms.
 • Collage maken is misschien niet een van de meer populaire kunst lessen die studenten zich inschrijven in. Dit wordt meestal gedaan als een hobby en ambacht dat zelfs de kleine kinderen kunnen deelnemen inch Gebruikte materialen zijn de basis of stichting te worden ontworpen, en de verschillende picture uitsparingen die zou worden gebruikt.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de meest voorkomende techniek les categorieën beschikbaar. U kunt veel meer over deze categorieën te leren door het nemen van online lessen in kunst. Als je in het proces van het kiezen tussen deze, vergeet niet: de sleutel hier is om te gaan met uw interesse (in plaats van toe te geven aan de druk van andere mensen), en vergeet niet om een ​​ton van plezier te hebben in het proces.