E2a

Hoe te kopen angst te verminderen

Aankoop angst verwijst naar hoe klanten tweede gedachten over het kopen van iets. Hoewel dit gevoel is niet ongehoord, het begin van online winkelen maakte aankoop angst nog meer uitgesproken. Immers, het is een beetje moeilijker om uw geld te vertrouwen aan een bedrijf zie je alleen online. Als je de eigenaar van een online bedrijf dat iets verkoopt, het is om uw interesse om ervoor te zorgen dat uw potentiële klanten 'aankoop angst wordt verminderd. Hier zijn enkele tips om u te helpen:

  1. Heeft uw bedrijf gecertificeerd door een vertrouwde organisatie. Een van de meest gerenommeerde organisaties die je zou kunnen een aanvraag voor een certificaat, is het Better Business Bureau (BBB). Als je eenmaal hebt is gecertificeerd, kan je duidelijk zichtbaar hun logo in uw website. Om te weten hoe u kunt uw bedrijf gecertificeerd door de BBB, kijk op hun website .
  2. Beveilig uw website. Beveiliging van uw website zorgt ervoor dat online transacties veilig kan worden uitgevoerd, omdat de gegevens zijn versleuteld of gecodeerd voordat de gegevens worden verzonden over het internet. Hier zijn een aantal aanwijzingen dat een website veilig is: het adres begint met een https, en een klein slotje is te vinden aan de onderkant rechts van het scherm. Je zou vinden deze indicaties op websites van banken en financiële instellingen, alsmede de websites van grote bedrijven. Als een potentiële klant ziet dat de website veilig is, zouden ze meer vertrouwen in het geven van informatie, zoals hun creditcardnummer online. Je kon beveiligen van uw website door het aanmelden voor het ontvangen van diensten zoals justhost.com, bluehost.com en godaddy.com.
  3. Plaats uw contactgegevens. Veel klanten zullen zich beter voelen als ze weten dat ze kunnen spreken met een levend persoon voor het geval ze nodig hebben om hun aankopen te bevestigen. Heb een contact informatie pagina, met daarin uw bedrijf 'fysiek adres, e-mailadres en vaste / mobiele telefoonnummers. En wees er zeker van dat als ze contact opnemen met uw nummers, er zal iemand die prompt hun gesprekken zijn.
  4. Bericht getuigenissen. Zorg ervoor dat de getuigenissen zo zijn gedetailleerd mogelijk, en het is beter als de eerste en de laatste namen van de personen zijn opgenomen, evenals hun foto's. Dit laat de potentiële klanten weten dat de getuigenissen die u plaatst authentiek zijn.
  5. Geef follow-ups na elke aankoop. Ontwikkel een systeem waarin je meteen zou weten of een klant verzonden in de volgorde waarin ze uw product. Zodra u een melding over een bestelling, stuur dan een e-mail naar de klant om de details van de aankoop, zoals wanneer hij kan verwachten om zijn bestelling te ontvangen bevestigen. Dit zal effectief te dienen als bewijs van de klant van aankoop - iets dat sterk zou vereenvoudigen aankoop angst.
  6. Vermijd verheven beloften en een back-up van uw uitspraken met controleerbare feiten. Niets uit gaat klanten meer dan duidelijk overdreven claims en algemeenheden. Geef specifieke en controleerbare feiten om uw producten 'schrijf-ups te ondersteunen, zodat klanten kunnen voelen dat je werkelijk bent een professionele website.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren om aankoop angst te verminderen. Net als bij elk ander bedrijf, is het zeer belangrijk dat je probeert om jezelf in de schoenen van uw klant, en op de manieren waarop u zou kunnen maken uw online business aantrekkelijker voor klanten brainstormen. De sleutel hier is om te bouwen een reputatie van betrouwbaarheid en vertrouwen. Vergeet niet, woord krijgt snel rond op het internet, en als je echt leveren op uw beloften, zullen de mensen zeker meer over horen! Veel succes!

Hoe te kopen angst te verminderen. Heeft uw bedrijf gecertificeerd door een vertrouwde organisatie.
Hoe te kopen angst te verminderen. Heeft uw bedrijf gecertificeerd door een vertrouwde organisatie.