E2a

Hoe te leren vlechten

Leder is een van de beste materialen worden gebruikt voor kleding, accessoires zoals riemen en armbanden, evenals de mooiste meubels en lampen. Het kost heel veel tijd en moeite om de huid van een eens levende dier te transformeren in een luxe stof, dus het is zeer belangrijk dat het materiaal niet is te wijten aan een slechte vakmanschap in het uiteindelijke project verspild.

Lederen armbanden zijn zeer modieus op dit moment en ze kunnen zeer veelzijdig. Wanneer gedragen met de juiste kleding en styling lederen accessoires kan blijken te zijn de extra benodigde accenten om de look compleet.

Gevlochten leren is erg in op dit moment. Als u wilt dat een mooie armband of riem voor jezelf of iemand in je leven, volg deze stappen.

  1. Bereid een strook leer van ruime breedte. Uiteraard, als je wilt een smallere band voor een armband, moet u een klein stukje leer te krijgen. Na vlechten wordt de leer stuk wordt enigszins korter en dikker omdat de vlecht patroon creëert een driedimensionale vorm tegenover het platte stuk leer. Voor een riem, zou een stuk dat ongeveer 1,5 tot 2 cm breed een goed idee. Het is altijd beter om te overschatten de lengte die u nodig hebt, omdat je zou kunnen altijd op gordel gaten of andere manieren om de leren riem aan te passen aan een meer exacte pasvorm. Het toevoegen van meer lengte aan een lederen product is letterlijk bijna onmogelijk.
  2. Als je eenmaal een stuk leer de vorm van een rechthoek (zorg ervoor dat de randen recht zijn), kunt u doorgaan met scoren of markeer de onderkant of de minder glanzende gedeelte van de leer. U kunt ervoor kiezen om drie banden of zes bands. Voor ons doel, laten we het simpel houden, zodat stok laten we naar drie banden.
  3. Markeer de drie banden langs de lengte van de strip, maar rekening te houden met brengen op rekening van ongeveer een halve inch een armband en twee tot drie inch voor een riem. Hier het vergrendelingsmechanisme zoals gespen en andere punten worden geplaatst zodra de accessoire is voltooid.
  4. Snijd langs de getraceerd lijnen. Dit zal verlaten jullie met drie vrije randen. Ter referentie, mentaal label deze onderdelen als onderdelen A, B en C.
  5. U kunt dan verder gaan met de vlechten proces. Doe het op dezelfde manier als u zou een haarlok vlechten. Neem de streng A (de meest linkse draad) en steek deze over streng B. Dit zou onderdeel B te verlaten als de nieuwe meest linkse onderdeel uit hoofde van deel A. Neem onderdeel C en deze over de middelste streng (nu onderdeel A) steken.
  6. Keep on going met dit patroon - wisselende de linker-en rechterkant bij het ​​oversteken over de middelste streng. Zorg ervoor dat het weefsel en vlechten zijn zo strak dat ze zelfs en prettig om naar te kijken. Strakke vlechten ook het oppervlak van het accessoire meer plat.
  7. Bevestig de sluitingen en clips om de tegengestelde uiteinden van de riem of armband.

Hoe te leren vlechten. Bereid een strook leer van ruime breedte.
Hoe te leren vlechten. Bereid een strook leer van ruime breedte.

Leder is een dergelijk vergevingsgezind materiaal. Het merendeel van de fouten die je maakt kan eenvoudig worden verborgen door de pure luxe van het materiaal.