E2a

Hoe te luchtgitaar spelen op Guitar Hero Encore

Als je een diep serieuze muziekliefhebber en een verslaafde online gamer, kan er geen andere betere dingen om uit te proberen, maar Guitar Hero Encore: Rock the 80's. Dit is inderdaad een zeer unieke interactief spel waarmee je mooie rots muziek te maken, zelfs zonder een echte gitaar in je handen.

Hoe te luchtgitaar spelen op guitar hero encore. Hoofdmenu.
Hoe te luchtgitaar spelen op guitar hero encore. Hoofdmenu.

Maar zelfs als het gaat om een ​​gitaar-achtige perifere, dit spel is niet zo ingewikkeld als het leren van een echte gitaar te spelen. Vooral als je speelt luchtgitaar in dit spel, het proces is al net zo eenvoudig als volgt:

  • Hoofdmenu. Natuurlijk, je moet eerst naar het hoofdmenu van je spel. Eenmaal daar, moet u ervoor zorgen dat de Guitar Hero-gitaar-controller is ingeschakeld en aangesloten inch
  • Cheat codes. Zodra u zeker weet dat de gitaar-controller klaar is, moet u een aantal cheat codes in te voeren. Dit is om je personage te spelen een luchtgitaar. De cheat code voor lucht gitaar is Y, B, Y, O, B, en B. Hier, Y geel betekent, B betekent blauw en O betekent oranje.
  • Spel te spelen. Als je eenmaal op de luchtgitaar spelen modus, kunt u beginnen te gaan naar het normale spel te spelen. In principe heb je twee opties hier. U kunt gaan voor een carrière-modus of een multiplayer-modus.
  • Career mode. Hier moet je een band op te richten en een gitarist kiezen uit de lijst van tekens die worden aangeboden. Er zijn acht personages om uit te kiezen en acht locaties beschikbaar. U kunt net zo veel als je kunt in de career mode om meer nummers te ontgrendelen. Als u met succes te voltooien een medium of moeilijk song, kunt u worden toegekend in-game geld. U kunt dan gebruik maken van deze verschillende items zoals gitaar afwerkingen, Gibson gitaren, outfits, en nog eens drie personages aan te schaffen.
  • Multiplayer-modus. Er zijn drie verschillende modi beschikbaar in deze categorie. Ze zijn Cooperative, Face-Off en Pro Face-Off. De eerste bestaat uit twee spelers waar men moet een lead gitaar en de andere, hetzij een ritme gitaar of basgitaar te spelen. Beide spelers hebben een enkele score, streak multiplier, en star power meter. Aan de andere kant, de Face-Off modus kunnen de spelers kiezen hun gewenste moeilijkheidsgraad. De twee gitaristen spelen afwisselend in verschillende delen van de song. De scores hier zijn gewogen op het aantal juiste hits van noten van een speler, in tegenstelling tot de andere. Ten slotte heeft de Pro Face-Off modus worden alle spelers spelen de lead gitaar.

Inderdaad

Inderdaad, de Guitar Hero Encore: Rock the 80's is een coole game die kan worden genoten door alle mensen die passie hebben voor muziek en games. Of, zelfs als je gewoon sterven om een ​​goede rock song af te spelen, kunt u pak je randapparatuur en het feest begon met het spelen van een perfecte score rocknummer uit de jaren 80. Zeker, kan muziek in de lucht, zelfs zonder uw echte gitaar en uw persoonlijke kennis over het spelen van een eenvoudig met het spelen luchtgitaar in dit spel.