E2a

Hoe te macrame

Macrame was enorm in de 60's en 70's

Macrame was enorm in de 60's en 70's. Allerlei dingen werden gemaakt van macrame knopen, waaronder sieraden, vesten, planten hangers, en zelfs kleine tafels. Nu is het niet zo populair, maar sommige van de dingen die gemaakt zijn met het komen terug. Sieraden is er een die zeker werkt zijn weg terug in de maatschappij. Als u na het lezen van dit artikel, zou je graag meer leren over verschillende macrame items en patronen, ik aanraden om One-stop-shop voor macrame inspiratie.

Hoe te macrame. Steek de linker knopen koord over uw anker snoeren en onder de juiste knopen koord.
Hoe te macrame. Steek de linker knopen koord over uw anker snoeren en onder de juiste knopen koord.

Hier zullen we bestrijken opgezet en twee van de meest fundamentele van knopen. Er is een groot aantal andere soorten knopen, maar de meeste projecten zullen de meeste (indien niet al hun knopen) met deze twee hebben.

De setup

De setup. Het opzetten van een project is altijd het snijden van uw snoeren. U zult minstens twee knopen snoeren en ten minste een anker snoer nodig. Het anker koord loopt door het midden, en al uw knopen zal geknoopt rond het zijn. De meeste projecten vragen om twee anker snoeren, en sommige zelfs meer dan dat. Uw anker snoeren kan kort zijn als ze altijd zal zijn uw anker snoeren (je kunt ze wisselen met de knopen koorden voor fancy looks en zelfs kleur verandert). Ze moet ongeveer zes centimeter langer dan uw voltooide project. Uw knopen snoeren moeten drie keer zo lang als uw voltooide project.

Zodra u uw anker snoeren hebben gesneden

Zodra u uw anker snoeren hebben gesneden, wil je samen knoop hen. Dan zal je ofwel speld de knoop om een ​​macrame board (die de meesten van ons hebben niet in deze dag en leeftijd), of tape aan de tafel. Het werkt het makkelijkst als je bind het anker snoeren aan je riem voor een lang project of zet ze op je shirt voor een kort project. Het anker snoeren moet in het midden met een geknoopt koord aan elke kant.

Macrame was enorm in de 60's en 70's. Breng de rechter kant knopen koord onder het anker snoeren en omhoog door het hoekje in de L.
Macrame was enorm in de 60's en 70's. Breng de rechter kant knopen koord onder het anker snoeren en omhoog door het hoekje in de L.

De halve knoop. Dit is een knoop die rond of rond van vorm. Het heeft een gedurfde kant dat wordt gemaakt en deze zijde zal verdraait zijn weg rond het stuk als je knoop. U kunt veel van deze gebruiken voor een mooie vriendschap armband of een interessante ketting, of u kunt ze mengen met vierkante knopen (of liefhebber knopen als je ze leert).

 1. Setup. U zult willen ervoor zorgen dat je set-up is voltooid en dat uw anker snoeren zijn in het midden met een geknoopt koord aan elke kant.
 2. Steek de linker knopen koord over uw anker snoeren en onder de juiste knopen koord. Wil je dit aan een L-vorm te maken.
 3. Breng de rechter kant knopen koord onder het anker snoeren en omhoog door het hoekje in de L. Trek op elke knopen koord om uw knoop strak te trekken.
 4. Je linker knopen koord is nu uw rechter. Je zal nu vasthouden aan het met je rechterhand. Uw recht knopen koord geworden uw linkerhand.
 5. Herhalen. Voor deze knoop vindt u het proces voort te zetten. Elke knoop bestaat alleen uit het ene proces. Na verloop van tijd zul je beginnen om de twist die door deze knoop (na ongeveer vijf knopen) te zien.

De platte knoop. De andere knoop van groot belang is de platte knoop. Deze knoop heeft een vierkante uiterlijk en is gemaakt in twee stappen. Het is zeer vergelijkbaar met de halve knoop en oost maken.

 1. Setup. U zult willen ervoor zorgen dat je set-up is voltooid en dat uw anker snoeren zijn in het midden met een geknoopt koord aan elke kant.
 2. Steek de linker knopen koord over uw anker snoeren en onder de juiste knopen koord. Wil je dit aan een L-vorm te maken.
 3. Breng de rechter kant knopen koord onder het anker snoeren en omhoog door het hoekje in de L. Trek aan elke knopen koord om uw knoop strak te trekken.
 4. Je linker knopen koord is nu uw rechter. Dit is hoe het hoort te zijn.
 5. Neem je rechts knopen koord (die vroeger links) en breng deze over je anker snoeren en onder je linker knopen koord. Dit is dezelfde beweging behalve in de tegengestelde richting.
 6. Breng uw linker knopen koord onder je anker snoeren en omhoog door het hoekje in de L. Trek vervolgens elke knopen koord om de knoop strak te brengen.
 7. Deze twee knopen voltooien de platte knoop. Ze zijn eigenlijk gewoon twee halve knopen in tegengestelde richtingen. U zal herhalen beide knopen aan elke platte knoop maken.

Met deze twee knopen

Met deze twee knopen, kunt u gemakkelijk aan de slag maken van uw eigen sleutelhangers, armbanden, halskettingen, en andere decoratieve objecten. Het is misschien een patroon te nemen om iets groter dan dat te doen. U kunt ook kralen toe te voegen aan uw project voor het maken van hen liefhebber. Ze kunnen gaan op het anker snoeren of aan beide (of beide) knopen koorden. Je bent eigenlijk alleen beperkt door wat je kunt verzinnen!