E2a

Hoe te nachtkleding te maken door gebruik te maken flanel

Nachtkleding gemaakt met flanel is een favoriete voor een lange tijd

Nachtkleding gemaakt met flanel is een favoriet voor een lange tijd. Flanel bestaat nog steeds, ook al een groot aantal andere keuzes zijn gekomen. Het is goed om flanel dragen het meest vooral in de winter. Flanel kan worden gemaakt van wol of katoen, en is makkelijk te maken in een nachthemd of een pyjama set, onder andere dingen. Het kopen van flanel nachtkleding kan kostbaar zijn, vooral als je nodig hebt om te kopen voor het hele gezin. Waarom niet een van je eigen? Het zal u geld besparen, en je zult veel plezier maken!

Hoe te nachtkleding te maken door gebruik te maken flanel. Get flanellen materiaal.
Hoe te nachtkleding te maken door gebruik te maken flanel. Get flanellen materiaal.

Hier zijn de stappen in het maken van uw eigen flanel nachtkleding:

  1. Get flanellen materiaal. U kunt dit materiaal en patronen te vinden voor nachtkleding op elk stof op te slaan, zoals JoAnn Fabrics. Kies het patroon dat u wilt. Het is beter om iets te kopen met een eenvoudig ontwerp, omdat dit de eerste keer is om het naaien te proberen nachtkleding.
  2. Maak je klaar voor al uw-naalden, draden, schaar, spelden, elastische rubber, naaimachine. Het is natuurlijk de voorkeur om een ​​naaimachine, omdat het niet alleen sneller gaan maar de naden zal gelijkmatiger. Als u een expert in het handmatig naaien dan met alle middelen doen het op jouw manier.
  3. Zoek een goede werkplek en beslissen of u wilt een flanellen nachtpon of mannen pyjama te maken. U kunt uw oude nachtkleding als een patroon. Net traceren deze op een stuk van het patroon papier en zorg ervoor dat je genoeg vergoeding voor het naaien van meer dan de benodigde plaatsen. Als u het maken plus size nachtkleding voor iemand anders, dan is dat natuurlijk meer nodig dan genoeg extra om er zeker van. U kunt ook downloaden patronen over het internet en volg ze als je verder gaat.
  4. Als je eenmaal hebt uitgezocht uw patroon, plaats deze op het materiaal en het gebruik pinnen om alles zijn plaats te houden. Als u het maken pyjama's, dan moet je de elastische plaatsen door het schatten van de omvang van de taille minus een centimeter of twee, betrekking hebben op de elastische met de stof, naai over.
  5. Indringend Naai de naden Voor nachthemden dit is heel makkelijk, want je hoeft alleen maar te naaien langs de zijkanten, kraag en armsgaten -. Maar voor pyjamabroek, moet je naaien in een kruis. Voor het kruis kunt u versterken de stiksels door te doen het twee keer en naai het van binnen naar buiten. Geef meer toelage als dit nachtkleding is voor jongens of mannen.
  6. Als je dit doet voor iemand anders, probeer dan een passende hebben en kijken of de lengte van de taille tot aan het kruis is genoeg. Voor nachtjapon, controleer dan of de lengte niet te kort of lang en er is genoeg ruimte om te ademen inch
  7. Als alles lijkt te passen precies goed, dan eindigen het naaien. Snijd de rafelige randen en af ​​te hechten of trimmen losse draad. Controleer of er geen pinnen nog steeds vast in het doek. Zodra het is allemaal gedaan, bent u klaar om te flaneren uw nachtkleding in uw slaapkamer.

Het zou gemakkelijk zijn om een ​​flanellen maken nachtkleding zo lang als je wilt om het te doen. Vraag een beetje hulp van ervaren riolen of gewoon online zoeken. Zodra u het eindproduct en de lounge in uw nachtkleding, zal het de moeite waard de tijd.