E2a

Hoe te neptune doden in resident evil

Voor iedereen die een goed spel waardeert

Voor iedereen die een goed spel waardeert, Resident Evil is een klassieke, een ruwe diamant die een generatie van games op zijn naam heeft voortgebracht. Ontwikkeld door Capcom, wordt het vaak beschouwd als een pionier in zijn genre, dat is survival-horror. Het is ook heel moeilijk, met een besturing die minder gebroken dan wordt het met opzet probeert om het moeilijker voor u om te ontwijken of weg te komen van de game primaire antagonisten, het virus geteisterde ondoden te maken lijkt. Gebruik te maken van zijn eigen onhandigheid, het maakt je gespannen als je navigeert zijn claustrofobisch zalen, kiezen om je munitie te voeren en op te slaan in plaats van de uitgaven elk moment van de gevechten, die waarschijnlijk zal leiden tot je ondergang zoals u zult geen links wanneer u het nodig het het meest. Dat is waarom het is goed verdienen van haar survival-horror genre, zoals je moet doen wat je kunt om te overleven, de hele tijd vechten dat nerveuze gevoel van angst in de put van uw maag.

Al zijn er veel moeilijke bazen en obstakels in dit spel

Al zijn er veel moeilijke bazen en obstakels in dit spel, zal dit artikel te maken krijgt met een bijzonder vervelende over-sized haai door de naam van Neptunus. Net als de meeste bazen, is er een manier om goed te verslaan, en het kan heel moeilijk zijn als je het gezicht voor de eerste keer. De onderstaande stappen, die door de set instructies over hoe de woeste Neptune verslaan bieden ingesteld, moet blijken zeer nuttig voor u als dat het geval is. Dit artikel zal van geen enkel nut zijn maar als je nog niet hebt Neptune bereikt, dus zorg ervoor dat je op het punt om het te bestrijden voordat u verder gaat met deze gids:

Hoe te neptune doden in resident evil. Het kan heel intimiderend als je voor het eerst zien.
Hoe te neptune doden in resident evil. Het kan heel intimiderend als je voor het eerst zien.

  • Het kan heel intimiderend als je voor het eerst zien, maar je moet gaan door het water door middel van Neptunus, aan de andere kant. Als u van plan om deze strijd overleven, dan moet je snel over het te zijn. De reden waarom je nodig hebt om de andere kant te bereiken is, omdat van daaruit kunt u naar beneden te krijgen in de controle kamer-in het midden van de kamer is een knop die al het water zal weglopen.
  • Een zeer dodelijk gevaar van Neptunus in dit deel is het zal proberen om het glas te breken. U kunt de knop aan de rechterkant van de controlekamer te gebruiken om de vergrendeling los te maken, en dan snel lopen over naar de linkerkant van de kamer, waar je een hendel die zal naar beneden trekken van de shelter kan gebruiken, u beschermt tegen verdere aanvallen van Neptunus voor nu.
  • Echter, er is een kans dat de sluis zal opnieuw betrekken, en het asiel zal ophouden te vallen naar beneden. Als dit gebeurt, moet u terug te rennen naar de rechterkant van de kamer en weer op de knop te houden van de opvang gaan. Je nodig hebt om snel en kalm handelen, want er is een kans dat de druk een honderd procent zal bereiken.
  • Zodra al het water volledig is afgetapt, zal Neptunus proberen om u te krijgen door te zwemmen buiten de ring. U moet een groene doos die je nodig hebt om te duwen in het water te vinden, zodra je dat gedaan hebt, weer gebruik maken van de hendel om de haai een nare schok geven.
  • Tot slot, ga gewoon naar waar Neptunus is en pak de sleutel ring in de buurt zijn lichaam. U bent vrij om het maar vallen je leuk vindt en omgaan met Neptunus eens en voor altijd.


Je hebt misschien vermoord Neptunus, maar je bent niet uit het bos nog. Veel succes met de rest van het spel!