E2a

Hoe te obama inauguratie koopwaar en souvenirs te krijgen

Terug in 2009, burgers die president Obama gesteund tijdens de verkiezingen en de inhuldigingen kocht veel koopwaar en souvenirs in de vorm van shirts, banners, mokken en elk ander voorwerp dat je kunt bedenken. Het is een manier van het tonen van uw steun aan de gekozen president. Tegenwoordig, is het misschien moeilijker om te komen over een aantal Obama merchandise en inauguratie souvenirs, maar het is niet onmogelijk. Als u wilt Obama merchandise te kopen, bezoek de websites hieronder.

Hier zijn een aantal van de websites die u kunt bezoeken als je wilt Obama merchandise en inauguratie souvenirs te krijgen:

Hoe te obama inauguratie koopwaar en souvenirs te krijgen. Organiseren voor europa.
Hoe te obama inauguratie koopwaar en souvenirs te krijgen. Organiseren voor europa.

  • Organiseren voor Europa - Organiseren van Europa is een organisatie die president Obama steunt in zijn missie voor verandering. Een deel van de website is de online winkel waar u kunt Obama merchandise en inauguratie souvenirs te kopen. Een deel van de objecten die ze hebben in de online winkel zijn shirts, hoeden, babykleren, knopen, zakken en stickers. De shirts kosten 20€ tot 25€ en zijn verkrijgbaar in wit, grijs en donkerblauw. U kunt naar hun website om de andere objecten die ze aanbieden.
  • Barack obama gear - Barack Obama Gear is een website waar u in staat zullen zijn om verschillende Barack Obama campagne merchandise en andere items te vinden. De items van de te koop hebben zijn bumperstickers, overhemden en campagneposters. Ze hebben ook ondertekend memorabilia, zoals foto's, inaugurele munt medailles, Obama uitdaging munten en zeldzame items, zoals een gesigneerd TIME magazine met Obama op de cover. Als u wilt lezen over Obama, zijn er ook boeken beschikbaar. Sommige titels zijn The Essential Barack Obama, De Staat van Black Europe 2007: Portret van de Zwarte Man en Barack Obama in zijn eigen woorden.
  • De officiële 2009 presidentiële inauguratie winkel - Dit is de officiële website van de presidentiële inauguratie koopwaar die is beschikbaar voor aankoop. De items die op de winkel zijn tassen, accessoires, kunst, shirts, glazen, mokken en verzamelobjecten. Ze bieden ook een aantal items voor kinderen, zoals een spaarpot, houten treinen en kinderen t shirts.
  • Inauguratie 2009 presidentiële souvenirs - Deze website biedt een aantal unieke inauguratie items zoals manchetknopen, een Obama basketbal, een sjaal, gedenkplaten, presse-papiers en nog veel meer. Andere items te koop op de website van zijn kleding voor mannen en vrouwen, tassen en plus sized items. Het merendeel van de items die u kunt vinden op deze website te verkopen voor minder dan 5€ 0,00 met uitzondering van de kleding en tassen. U kunt de koopwaar van de website. Ze orden donderdag elke week.


Dit zijn enkele van de websites die u kunt bezoeken als je wilt Obama merchandise en inauguratie souvenirs te krijgen. Het is beter om eerst te bladeren alle websites en alle items die zij hebben om dat te bieden dat u de prijzen te vergelijken voor de aankoop van te zien. Enkele van de items te koop worden verkocht voor honderden en zelfs duizenden dollars, omdat ze zeldzame items. U kunt deze items als je het budget en een echte Obama supporter.