E2a

Hoe te occulte muziek selecteren

Geschiedenis documenten dat sinds de oude tijden, mensen hun eigen muziek hebben ontwikkeld en zijn muziek een deel van hun leven gemaakt. Egyptenaren ontwikkelden muziek die ze gebruikten in hun Isis cultus. Met de begeleiding van koning David, de Hebreeërs creëerden hun eigen tempel muziek. De melodie, harmonie en tonaliteit van de verschillende soorten muziek waren specifiek voor de overtuigingen en praktijken van de specifieke soorten mensen die het ontwikkeld heeft.

Hoe te occulte muziek selecteren.
Hoe te occulte muziek selecteren.

Muziek wordt verondersteld om sterk beïnvloeden menselijk gedrag, terwijl toonaarden en melodieën kan ertoe leiden dat mensen bepaalde soorten emoties te ervaren. Muziek kan ook afstemmen je ziel om de juiste tonaliteit hebben.

In veel rituelen, is muziek uitgegroeid tot een hoofdbestanddeel gebruikt tijdens rituelen om goden te eren, en in het brengen van offers. In de moderne tijd muziek is uitgegroeid tot een deel van de kerk ceremonies massa's, bruiloften en zelfs begrafenisrituelen.

Wanneer gebruikt in rituelen, muziek schept de sfeer voor mensen om bepaalde stemmingen te voelen. Tijdens het luisteren naar de muziek, een gevoel van saamhorigheid wordt gecreëerd om de hechting van de betrokkenen te versterken.

Muziek en het occulte zijn vaak gekoppeld. Omdat occulte muziek wordt verondersteld in staat te zijn provoceren verschillende soorten emoties en veranderen gemoedstoestand van een persoon, kan occulte muziek gebruikt in rituelen ze te plaatsen in een onverklaarbare staat van bewustzijn.

Selecteren occulte muziek is afhankelijk van uw doel voor het kiezen van een nummer of samenstelling. Denk aan de volgende tips bij het selecteren van occulte muziek:

Hoe te occulte muziek selecteren.
Hoe te occulte muziek selecteren.

  1. Neem de tijd om de occulte begrijpen en de rol die muziek speelt in zijn praktijk. Meer over de overtuigingen, riten en rituelen beoefend en het effect ervan op uw persoon kennen.
  2. Kijk naar bronnen van diverse vormen van occulte muziek voor u om een ​​bredere collectie om uit te kiezen.
  3. Aandachtig luisteren naar de nummers die u overweegt te selecteren. Wees je bewust van de stemming creëert als je naar zijn woorden, toon en melodie luisteren.
  4. Kijk voor het occulte muziek die je voelt dat overeenkomt met het ritueel of rite zult u de muziek te gebruiken voor. De woorden moeten niet strijdig zijn met het doel en de betekenis van de praktijk.
  5. Als aanvaardbare, kunt u kijken naar de mogelijkheid van het schrijven van de occulte muziek die u wilt gebruiken om het persoonlijker te maken.

Hier zijn een aantal bronnen van occulte muziek uit waar u een keuze kunt maken:

  • De "Lords of Chaos: De geschiedenis van de occulte Music" is beschikbaar in twee cd's verkocht bij amazon.com . Lees de liner notes en uitgebreide inzichten om beter te begrijpen wat occulte muziek is en zijn invloed in de muziekgeschiedenis.
Witchvox biedt een lijst van winkeliers die occulte muziek te verkopen. Hun lijst bevat een selectie van de nieuwe leeftijd en hedendaagse kunstenaars die occulte muziek gebruikt in rituelen, de praktijk occulte spiritualiteit, en kunstenaars die nummers die hun geloof over te brengen samen hebben opgenomen. witchvox.com

  • Metro Lyrics heeft 101 verschillende occulte nummers in hun database en ze regelmatig nieuwe nummers te verwerken om toe te voegen aan de database op: metrolyrics.com
  • Experience Project is een zoekmachine voor occulte muziek die u kunnen helpen de grootste occulte songs, de beste occulte muziek, diverse liedjes over het occulte, en nieuw gecomponeerde occulte nummers vinden. U kunt het nummer dat het beste zou passen bij uw gemoedstoestand en de stemming kiezen. experienceproject.com