E2a

Hoe te oliepastels verzegelen

Oil Pastel wel bekend als wax olie krijt is een vorm van schilderen en tekenen methode die bestaat uit kleur gecombineerd met niet drogen olie en was. Een schilderij gemaakt van oliepastel laat een oppervlak dat is minder poederachtig hoewel zeer moeilijk op te drogen. Oliepastels een meer solide rand maar zijn eerder moeilijker te mengen. Als je een kunstenaar bent en u op zoek bent om te schilderen met oliepastels, zou je normaal tegenkomt problemen, zoals hoe te werken met dit soort materiaal die nooit opdroogt of behoudt het schilderij of hoe doe je dat voorkomen vlekken. Hier zijn een paar eenvoudige procedures over hoe u uw oliepastel schilderij of tekening te verzegelen.

  • Ken uw kitten. Er zijn veel fabrikanten die producten aan te bieden voor het verzegelen van uw kunstwerk. Om dit probleem op te lossen, hebben ze afdichtingen of coatings die kunnen helpen kunstenaars overwinnen dit dilemma gecreëerd. Deze zijn gemaakt van bepaalde materialen die een blokkade tussen uw schilderij en de omgeving waardoor uw oliepastel schilderij look en feel droog te bieden.
  • Vernis het. Een soort vernis je zou kunnen gebruiken is het Demar vernis. Zodra u klaar bent met uw oliepastel schilderij, dit is een medium dat u kunt gebruiken om het te verzegelen. Hoewel met deze methode je zou moeten wachten tot minstens 2 maanden voor je lak kunt toepassen op uw schilderij.
  • Gebruik Liquin. Liquin is een sneldrogende middel voor olie pastel schilderijen. Het wordt ook gebruikt als stabilisator in verschillende vormen van kunst. Hoofdzakelijk, is Liquin gebruikt voor het versnellen van de droogtijd van bepaalde kunstwerken vooral oliepastel schilderijen.
  • Fixeermiddel. Dit vloeibaar is goed vergelijkbaar met vernis. Een fixatief is meestal in vorm van een spray gespoten over een voltooide kunstwerk en is effectief als goed met oliepastel schilderijen. Deze is verkrijgbaar in spuitbussen, net als een haarlak voor die perfecte afwerking in een kunstwerk. Hoewel haarlak worden ook gebruikt door sommigen als het is direct beschikbaar, maar kunnen zij een soort gelige verkleuring van uw schilderij te maken. Als u ook bezorgd over gevaren voor de gezondheid, is er ook wat zij noemen de vloeistof fixatieven die komen in een fles die handmatig verspreidt de vloeistof. Dit zal helpen opdrogen van uw kunstwerk.


Hoe te oliepastels verzegelen. Ken uw kitten.
Hoe te oliepastels verzegelen. Ken uw kitten.

Olie pastelkleur het schilderen is een mooi medium van de kunst, maar de moeite van het verzegelen het maakt het moeilijk voor een ontluikende kunstenaar net. Maar deze nuttige tips zal zeker maken het gemakkelijker voor u zolang u ook leren van de juiste technieken. Vergeet niet om voorzorgsmaatregelen te nemen voordat u daadwerkelijk aan de slag met uw oliepastel schilderij. Voordat u een sealer en fixeer, zorg ervoor dat u het etiket te lezen en controleren of ze bevatten geen schadelijke chemische stof die kan zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Zorg dat er geen enkele spray op je ogen ook. U kunt er ook voor kiezen om je werk te kaderen als je dat soort kunstenaar. Dit is ook om vlekken te voorkomen en verpest je werk.