E2a

Hoe te ontdoen van oxidatie van een auto lens

De meeste koplampen vervaardigd vandaag zijn gemaakt van polycarbonaat of kunststof. Het is daarom doorgaans goedkoper, gemakkelijker stijl en lichter dan glas, waardoor het een populaire keuze. Het vervelende is dat wanneer deze polycarbonaat koplampen worden blootgesteld aan het licht van de lenzen, makkelijk ze warm worden en uitbreiden. De uitbreiding zorgt ervoor dat poriën in de plastic koplamp om groter te worden. De uitgebreide poriën kunnen verschillende elementen zoals wind, vocht uit de lucht, licht en stof in te voeren en te stapelen op het oppervlak van de koplampen. Het gehele proces wordt oxidatie. Het maakt uw koplampen mistig en licht dat wordt verondersteld te komen uit het wordt donkerder. Niet alleen is het een doorn in het oog, maar kan ook gevaarlijk zijn als je op reis langs een slecht verlichte weg 's nachts. Hier zijn enkele manieren van het wegwerken van die mistige geoxideerd koplampen.

Als je het kunt veroorloven

Als je het kunt veroorloven, heb je altijd de keuze van het hebben van het professioneel gerepareerd. Ga gewoon naar de auto winkel of auto dealer waar u de auto. Laat ze schoon uw koplampen of installeer een nieuwe batch. Deze vorm van dienstverlening zou kosten u van een paar honderd tot duizend dollar.

Hoe te ontdoen van oxidatie van een auto lens. Als je het kunt veroorloven.
Hoe te ontdoen van oxidatie van een auto lens. Als je het kunt veroorloven.

Voor mensen met een krap budget, kunt u bereiken dezelfde taken met enige moeite en met de hulp van leveringen van garages buurt van uw plaats. De snelle eenvoudige stappen zouden zijn: schuren, wrijven en waxen.

Schuren. Voor schuren

Schuren. Voor schuren, moet u schuurpapier met verschillende korrels en een emmer water. Het is aan u om te kiezen uit de 600, 800, 1000, en 2000 grit schuurpapier of een combinatie van een. Dompel het schuurpapier in het water. U kunt beginnen met de grofste schuurpapier en geleidelijk te verplaatsen naar de fijnere een. Voor het uitvoeren van de schuren, zet de omgeving van de koplampen om krassen te voorkomen en uit af te scheuren schilderen. Schuur de koplamp kap in een cirkelvormige beweging. Zorg ervoor dat het schuurpapier voldoende is geweekt in water als je gaat langs het proces dus je zou niet schadelijk voor de koplampen. Doe het schuren tot je koplampen zijn tevredenheid uit de buurt van de opgestapelde deeltjes.

Wrijven. Voor het volgende deel

Wrijven. Voor het volgende deel, moet u een aantal wrijven verbinding en vodden. Beide kunnen worden gekocht in sets op garages. Kies flanel of een andere zachte doek. Nogmaals, dit is om te voorkomen dat krassen op de koplampen of een deel van de auto. Veeg de verbinding op het oppervlak van de koplampen in een cirkelvormige beweging totdat de mistige uiterlijk van de geschuurde koplampen is verdwenen.

Waxen. De laatste stap zou zijn waxen

Schuren. voor schuren. Wrijven. voor het volgende deel.
Schuren. voor schuren. Wrijven. voor het volgende deel.

Waxen. De laatste stap zou zijn waxen. Dit zou de conclusie van de reiniging van uw koplampen. Het zou hetzelfde proces als het wrijven zijn. Alleen deze keer, zou je gebruik maken van een laag speciale auto was. Dit is bedoeld om je koplampen te beschermen tegen overhaaste oxidatie na het reinigen hen.

Bij de aanschaf van de materialen, nemen nota van de kwaliteit, zodat ze een langer blijvend effect op je koplampen hebben. Soms kan goedkoop fixes verergeren het probleem en maak je uiteindelijk de uitgaven meer dan nodig is.

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Dus, om oxidatie van uw koplampen de volgende keer te voorkomen, een inspanning leveren om uw auto te parkeren in de schaduw of in een garage indien mogelijk. Dit zou verminderen de verwarming effect op de plastic koplampen en dus verminderen oxidatie. Neem de tijd om te onderhouden en regelmatig uw koplampen ook. Je zou kunnen doen de drie genoemde quick-fix stappen. Drie maanden interval is wenselijk.