E2a

Hoe te ontdoen van schimmel geur in een auto

Als gestapeld in een kleine plaats is oke

Als gestapeld in een kleine plaats is oke. Maar als gestapeld in een klein en smerig ruikende plaats is niet. Veel auto-eigenaren weten dat. Erger nog, niemand vrijgesteld van het ervaren van dat. Bijna alle auto's zullen ervaren dat schimmel geur in hun leven. Dus of je nu dit ervaren maar nu is of niet, moet weten hoe zich te ontdoen van de geur helpen.

Hoe te ontdoen van schimmel geur in een auto. Kijk voor de vochtige plekken.
Hoe te ontdoen van schimmel geur in een auto. Kijk voor de vochtige plekken.

Hier zijn de dingen die je moet voor het wegwerken van schimmel geur in uw auto:

  1. Kijk voor de vochtige plekken. Vochtige is de boosdoener van het hebben van schimmel geur in uw auto. Controleer de kofferbak tapijt, je auto plafond headliner, en de cabinevloer tapijt. Dit zijn de gebruikelijke vochtige plekken in oudere auto's. Als deze vochtig, het is zeer waarschijnlijk dat uw auto al moet worden gerepareerd. Uw auto kan ook aan vervanging toe het weer strips. Beter uw auto gecontroleerd en repareer eventuele gaten.
  2. Elimineer de vochtige. Voor een snelle remedie, elimineren de vochtige plekken die je gevonden hebt. Dweilen de vochtige met behulp van absorberende doek zal het lukken. Voor tapijt gebieden, moet u het tapijt opstijgen voordat het schoonvegen van de vocht. Op deze manier hoef je niet laat geen vochtige ruimten achter.
  3. Zet anti-schimmel oplossing. Spray een aantal anti-schimmel oplossing op de gebieden waar de vochtige was. Licht wrijven op de plaats met een schone tapijt. Dit moet al verwijdert u de schimmel geur.
  4. Stofzuig het vocht. Gebruik een stofzuiger die in staat is stofzuigen natte oppervlakken. Stofzuig het getroffen gebied tot het vocht volledig is verdwenen.
  5. Reinig andere onderdelen. Vergeet niet het tapijt en andere auto-accessoires die u hebt verwijderd om de vochtige eruit te komen? Je moet reinigen alle betrokkenen. Ze zullen nog steeds laat die vervelende schimmel geur als je niet wassen. Soaking ze in een afwasmiddel of water met anti-schimmel oplossing zal helpen. Zorg ervoor dat deze volledig droog zijn voordat u in de auto. De gebieden waar deze dingen zal worden gelegd op moet ook perfect droog.
  6. Spray anti-schimmel oplossing voor preventie. Het is meer waarschijnlijk dat uw auto zal schimmel geur te hebben. Tenminste, kunt u voorkomen dat de toekomst onaangename geur veroorzaakt door vocht door het sproeien van een anti-schimmel oplossing op plaatsen waar vocht zal waarschijnlijk slaan.

Als u de schimmel geur na het inschakelen van de airconditioner

Als u de schimmel geur na het inschakelen van de airconditioner, dan is uw airconditioner moet zijn aangetast door meeldauw. Het verwijderen van de schimmel uit dit deel kan lastig zijn. Beter niet om iets te doen op dat deel vooral als u niet zeker weet wat je doet.

Als gestapeld in een kleine plaats is oke. Elimineer de vochtige.
Als gestapeld in een kleine plaats is oke. Elimineer de vochtige.

Als een snelle remedie, kunt u proberen om de A / C ventilator aan te zetten, terwijl de ramen of deuren open. De ventilator moet op totdat de schimmel geur is verdwenen. Als er niets gebeurt, dan is het best om uw A / C gecontroleerd door de professional. Het is prima om een ​​paar dollars te besteden als het zou betekenen gemak tijdens het rijden uw auto.

Naast de in de handel verkrijgbare anti-schimmel producten, kunt u ook proberen zelfgemaakte recepten die dezelfde truc kunnen doen. U kunt proberen azijn spray, zuiveringszout, en bleekmiddel.