E2a

Hoe te ontwerpen en te maken albums met plakboekdocument

Foto's

Foto's, geschreven verhalen, poëzie, citaten, verhalen en andere gedenkwaardige "restjes" gearrangeerd of gecombineerd op een pagina - afhankelijk van het ontwerp ideeën van de maker - is het gangbare idee van wat scrapbooking is. In principe, dat is wat scrapbooking is alles over. Voeg in de memorabele spel rekeningen, organisatie ticket stubs, gedrukte bloemen, en zelfs haarlokken samen met krantenknipsels, tijdschriftartikelen of boekpagina's die uw aandacht kunnen hebben gevangen. Scrapbook papier wordt vaak gebruikt als het platform waarin de restjes en scrapbook ideeën worden geregeld.

Hoe te ontwerpen en te maken albums met plakboekdocument. Foto's.
Hoe te ontwerpen en te maken albums met plakboekdocument. Foto's.

Er zijn tal van album en design ideeën met behulp van Scrapbook Paper, afgezien van het gebruik ervan voor scrapbook lay-outs en scrapbook albums. En een paar te noemen, hier zijn gemakkelijk en handig Ideeën die je kunt proberen. Je zult ze zeker genieten

  1. Color blocking. Dit is de eenvoudigste en een van de meest gebruikte ontwerpen voor scrapbooking en achtergrond lay-out. Het is gedaan met behulp van gekleurd papier bovenop de andere als achtergrond of als basis van de lay-out. Bij de keuze van de kranten, zien dat de kleur is afgestemd op de afbeelding of de items die moeten worden gebruikt. U kunt kiezen uit eenvoudige tot flashy kleuren en tinten. Je kunt ook op de randen en hoeken van het papier met behulp van een mes. Nog beter, kunt u het af met andere add-ons en versieringen zoals tijdschriften, linten, scrapbooking stickers, of kralen.

    Dat zijn maar een paar van de dingen die je kunt doen met plakboekdocument.
    Dat zijn maar een paar van de dingen die je kunt doen met plakboekdocument.

  2. Papiermanden. Dit kan eenvoudig worden gedaan door het zetten van uw scrapbook-pagina's samen om een ​​mand te vormen. Er zijn verschillende ontwerpen die u kunt kiezen uit alle hoeken van het net. U kunt moeilijker papers toevoegen aan de mand stevig te maken. Om de manden linten, knopen, stickers en pailletten versieren kan worden gebruikt. Of u kunt ook uitknippen uw favoriete foto's, samen met cut-out namen en verschillende gevormde stukken.

  3. Schetsen. Afgezien van direct tekenen schetsen op scrapbook papers, kunnen schetsen ook worden gebruikt als een scrapbooking ontwerp. Het wordt gedaan door het creëren van lay-outs met verschillende foto's of afbeeldingen. U kunt de grootte van de foto's te wijzigen of te laten gerangschikt in uw eigen unieke manier.

  4. Wrapping papieren. Er zijn verschillende ontwerpen die u kunt toevoegen aan de scrapbook papier om te zetten in een persoonlijk inpakpapier. U kunt zelfs traceren van de verpakking zelf rechtsaf de scrapbook papier. Na het toevoegen van het ontwerp dat u wilt, wikkel ze rond een item. Zorg ervoor dat u het te verzegelen aan de uiteinden.

  5. Boekomslagen. Als je denkt aan iets te opfleuren uw boek, notebooks of bindmiddelen, kan plakboekdocument doen de truc. Kiest gewoon het ontwerp dat zal overeenkomen met uw voorkeuren, gebruik het dan als een afdekking van de items.

  6. Opbergdozen. Oude schoenendozen, kartonnen dozen en andere soorten boxen kan door ze te bedekken met een mooi ontworpen scrapbook papier in stijlvolle opbergdozen worden gewijzigd. Om rimpels in het papier te voorkomen, beter gebruik maken van een no-rimpel lijm. Je kan betrekking hebben op alle zijden van de boxen, of u kunt een deel van het papier gewoon hechten aan de randen. Nadat dit gedaan is, kunt u dan gebruik maken van uw nieuw ontworpen dozen als opslag en organisator voor uw bestanden, tijdschriften, foto's of wat item dat u wilt.

Dat zijn maar een paar van de dingen die je kunt doen met plakboekdocument

Dat zijn maar een paar van de dingen die je kunt doen met scrapbook papier. Voor zorgen dat u ook verschillende design ideeën. Beter eens te proberen nu en zie zelf hoe creatief je kunt zijn.