E2a

Hoe te palmen lezen

Handlezen of handlijnkunde is beoefend over de hele wereld voor eeuwen als een manier om de toekomst te interpreteren. Of u nu wilt lezen handpalmen naar uw vrienden en familie te vermaken of u wilt de geheimen van het handlezen te begrijpen, zeker van zijn dat je kunt leren om palmen lezen. Probeer deze instructies en je moet in staat zijn om palmen te lezen met slechts een beetje oefening.

  1. Verkrijgen van een handlijnkunde boek met foto's en schema's van de handen. Er zijn verschillende boeken op de markt, maar de meeste mensen vinden dat die met gedetailleerde foto's zijn het meest nuttig bij het leren te palmen lezen.
  2. Selecteer de persoon die wenst een handlezen. Vraag vrienden en familie om vrijwilligerswerk te doen terwijl u het vak leren. De persoon moet comfortabel met u raken hun hand. Zit tegenover de persoon met een tafel ertussen, zodat u zowel comfortabel kunt zijn terwijl u turen naar hun handpalm.
  3. Laat de persoon tijd om te ontspannen. Het lezen van palmen werkt het beste wanneer de deelnemer is ontspannen en comfortabel. Dit maakt hen meer ontvankelijk voor de gegevens die u zullen delen.
  4. Pak de hand, palm omhoog. Vraag uw deelnemer aan hun linkerhand op de tafel schuif met uw handpalm eronder en licht begrijpen hun hand. De palm moet zichtbaar en open.
  5. Takt uw vingers langs de handpalm. Te beginnen bij de pols, langzaam beroerte uw eigen hand naar beneden de handpalm totdat u de vingertoppen te bereiken. Deze slag helpt moedigen beide partijen om te ontspannen en kunt u de textuur van de handen van de deelnemer te voelen. Textuur is de eerste fase te lezen palmen. Besteed aandacht aan alle eelt. Deze ruige gebieden aangeven wat voor soort werk de deelnemer is betrokken binnen Notice als de huid is sterk en de vingers behendig of als ze zijn vlezig en zacht. Verwend en zachte handen geven aan een persoon die gevoelig is of niet werkt met hun handen.
  6. Identificeer de opvallende kenmerken, de lijnen, zichtbaar in de handpalm. Wat de lijnen, zullen er drie lijnen die het centrum van de palm en een vierde lijn die gewoonlijk kruist de andere lijnen kruisen. Begin met de meest prominente lijn, het hart lijn, die begint net onder de vingers en moet het dichtst bij u zijn. Als de lijn zich volledig over de palm, de deelnemer heeft hoogstwaarschijnlijk een sterke emotionele leven. De volgende regel of het midden van de drie lijnen is de hoofdlijn. Dit neigt naar het denkvermogen van de deelnemer geven. De derde lijn is de levenslijn, die vaak begint bij de kop lijn en volgt een gebogen pad rond de berg van Venus aan de basis van de duim. De lengte en diepte van de lijn geeft de kwaliteit van uw leven. Als de life lijn rijdt door het centrum van je handpalm, zal je de neiging om een ​​zwerver te zijn, terwijl als de lijn reist over de berg van Venus, u liever thuis blijven. Het lot lijn begint vaak bij de pols en kruist de andere lijnen in de richting van de vingers. Deze lijn geeft het pad aan uw leven kan nemen.
  7. Oefen het lezen van verschillende palmen. Om onder de knie te krijgen handlijnkunde is het het beste om een ​​boek met nauwkeurige afbeelding en vertalingen van betekenis gebruiken terwijl u oefenen met verschillende mensen.

Hoe te palmen lezen. Verkrijgen van een handlijnkunde boek met foto's en schema's van de handen.
Hoe te palmen lezen. Verkrijgen van een handlijnkunde boek met foto's en schema's van de handen.

Leren om te palmen lezen vergt wat geduld en oefening, maar deze eenvoudige stappen moeten helpen. U kunt ontgrendelen de geheimen van hoe onze handen onthullen de geheimen van onze toekomstige ervaringen en veranderingen in ons leven.