E2a

Hoe te plaat blokken te verzamelen

Bent u een verzamelaar

Bent u een verzamelaar? Het verzamelen van items als een hobby is heel populair. Je kan verzamelen auto's, vintage flessen, kunstnijverheid, enz. Een van de meest favoriete hobby postzegels verzamelen is. Stamp accumulatie wordt gekozen door mensen die niet willen dat een collectie die neemt te veel ruimte of degenen die willen iets dat ze kunnen meenemen waar ze naartoe gaan. Sommige postzegelverzamelaars richten op het vergroten van hun aantal van de plaat blokken.

Plaat blokken een geheel van stempels die nog op de sheet dat ze gedrukt. De plaat bevat gedetailleerde informatie over de primaire drukplaat nummer. Zijn deze bladen zwaar? Je zult ontdekken dat het aantal stempels op de plaat het gewicht blok verhoogt. Het is niet verrassend dat zelfs bovenop de andere, deze plaat blokken zijn veel lichter dan kom blokken. Als u wilt beginnen met het verzamelen je moet ook weten dat dit duurder is dan alleen het verzamelen van losse zegels.

Hoe te plaat blokken te verzamelen. Als je helemaal nieuw voor postzegels verzamelen.
Hoe te plaat blokken te verzamelen. Als je helemaal nieuw voor postzegels verzamelen.

Hier zijn een aantal dingen om te onthouden over hoe plaat blokken te verzamelen.

  1. Ten eerste, kopen Scott catalogus . Het is een must voor postzegelverzamelaars. U wordt overstelpt met geschiedenis, foto's, beschrijvingen, en de voorgestelde waarde van postzegels oud en nieuw. U ziet weefsel blokken, kom blokken, platen olie blokken en vele andere assortimenten. Het verdient aanbeveling in een postzegels verzamelen websites die u kunt vinden.
  2. In het verleden hebben dure plaat blokken is te wijten aan het debat in prijs genegeerd. Een voorbeeld hiervan is stempel serienummer 1053 uitgegeven in 1955. Na een paar jaar is dit genegeerd plaat blokken hebben meer dan verviervoudigd in prijs. Echter, niet kopen geen dure plaat blok kunt u uw handen op. Je moet verstandig investeren als je in dit voor de geldelijk gewin.
  3. Als je helemaal nieuw voor postzegels verzamelen, vertrouwd te raken met collector termen. Inzicht in de verschillende soorten stempels kan je verzekeren dat een goede start in het vinden van de eerste paar sets voor uw album. Bekijk Woordenlijst van filatelistische termen . En achten zelf een expert bij het converseren met andere verzamelaars.
  4. Kies wat voor soort plaat blokken u wilt beginnen. Postzegels kunnen herdenkings of definitief zijn. Postzegels duiden op een bepaalde gebeurtenis in de geschiedenis. Dit zijn niet iets wat je kunt snel uw handen op als je langs krijgen door uw postkantoor. Historische gebeurtenissen zoals de Olympische Spelen zal verschijnen op de stempel en zal de datum waarop het werd gehouden laten zien. Nu als u van plan om dit soort toekomst, wanneer er gebeurtenissen die worden weergegeven op postzegels te kopen omdat ze waarde kunnen zijn in de toekomst te verzamelen. Definitief aan de andere kant zijn stempels worden gebruikt elke dag en zal in omloop blijven voor een behoorlijk lange tijd. Ga naar Plaat blok postzegels aan uw collectie te beginnen.
  5. Wanneer u uw bord blokken te krijgen, gebruik album pagina's die vrij zijn van chemische stoffen die koude schade uw zegels. Bewaar ze in een veilige omgeving die zeer waarschijnlijk niet worden gemorst op. Verruim uw bereik van de collectie, zoals een geheugen quilt je collectie moet worden in een klasse apart.

Of u enkele of plaat blokken te verzamelen, Postzegels verzamelen kan een boeiende hobby. De mogelijkheid dat je een beetje van inkomsten te genereren als je eenmaal een collectie je kan bogen over is niet een onmogelijkheid helemaal.