E2a

Hoe te portemonnees te maken van oude sokken

Een manier om zich te ontdoen van dingen die je niet meer nodig hebt en je krijgt een nieuw item in ruil is door recycling van uw artikelen. Een project dat je kunt doen is om portemonnees te maken van wat oude sokken die u niet meer gebruikt of dat je klaar bent om te verwijderen. Deze portemonnees zijn ook heerlijk goedkoop cadeau-artikelen die u kunt geven als giveaways of herinneringen voor uw vrienden. Alles wat je nodig hebt zijn een paar items uit de ambachtelijke winkel.

Hier zijn de eenvoudige instructies die u kunt volgen om een ​​portemonnee te maken van uw oude sokken:

  1. Materialen. De materialen die je nodig hebt zijn een liniaal, schaar, wat kant, oude sokken, naald en draad, applicaties en andere decoratieve materialen die u wilt gebruiken voor uw portemonnee. U kunt deze materialen uit de ambachtelijke winkel of u kunt de meeste van hen in huis te hebben.
  2. Voorbereiden van de sokken. Leg je sokken op een tafel. Maak flappen op je sokken door het kappen van de zijkanten van de sok. Als je dit hebt gedaan, zal je eindigen met een sok die een klep heeft. Een flap zal zijn voor de dekking van de portemonnee.
  3. Het maken van de portemonnee. Nu kunt u naaien op de kant afwerking en andere items die u wilt gebruiken als embellishments voor de sokken. U kunt een knop als het slot voor de portemonnee. Maak een lus met draad en zorg ervoor dat het past om de knop, zodat u kunt de portemonnee stevig te sluiten.
  4. Versieringen. Nadat je zelf de belangrijkste portemonnee, kun je versieren met de andere items die je hebt. U kunt naaien op veters aan de randen van de sokken of voeg meer knoppen en applicaties om de portemonnee lijken aantrekkelijker. Nu heb je je eigen portemonnee gemaakt van oude sokken!
  5. Alternatief. Een ander alternatief dat je kunt doen is om een portemonnee te doen die u kunt mee te nemen als een zak. Op deze manier kunt u uw portemonnee te dragen om je nek. Het enige wat je hoeft te doen is om een ​​stukje lint dat u wilt gebruiken als de band voor uw portemonnee. Naai het lint op elk van de randen van de beurs van het muntstuk sok, zodat u kunt komen met een portemonnee tas. Zorg er wel voor dat je naaien op de band stevig, zodat u zeker weet dat de band sterk genoeg is om het gewicht van de munten de zal worden gebracht in de portemonnee te ondersteunen.

Hoe te portemonnees te maken van oude sokken. Voorbereiden van de sokken.
Hoe te portemonnees te maken van oude sokken. Voorbereiden van de sokken.

Dit zijn de eenvoudige stappen over hoe u kunt portemonnees te maken van wat oude sokken die je hebt. Dit zijn slechts enkele van de ideeën die je kunt doen om de oude items die je hebt recyclen. Het is raadzaam om te werken met sokken die zijn dik, zodat het kan meer munten dragen zonder uit elkaar scheuren.