E2a

Hoe te portretschilderen te leren

Portret schilderen vergt veel van de praktijk

Portret schilderen vergt veel oefening, ontwikkeling van vaardigheden, geduld en toewijding aan het vaartuig. Met een paar tips, kunt u er zeker van dat u op uw manier aan het worden een nog betere portrettist. Ook, als u fouten begaan, wees niet ontmoedigd. Hou bij het en u zult de techniek onder de knie hebben in een mum van tijd.

Hoe te portretschilderen te leren. Portret schilderen vergt veel van de praktijk.
Hoe te portretschilderen te leren. Portret schilderen vergt veel van de praktijk.

Eerst beginnen met het oog deel van je onderwerp, en probeer je weg naar buiten te werken om de rest van het gezicht. De ogen in een portret is een van de meer opvallende knooppunten, dus het zou een goed idee om te beginnen vanaf dit punt in het portret te zijn. De sleutel tot het een afzonderlijke gelijkenis van een onderwerp kunnen het gezicht verf met alle functies in de juiste opstelling en symmetrie. Hoe beter de relatie tussen de delen van het portret, hoe beter het portret zien als een geheel. Begin bij de hoek van een oog, dan schatten de afstand tussen die plaats en het deel van het gezicht waar de neus bruggen. Van de neusbrug, oordelen de afstand en beweging in het gezicht naar het andere oog. Nu dat u de afstanden gemeten, kunt u teruggaan naar de eerste oog en beginnen met het tekenen van de wenkbrauw in, en van de wenkbrauw kun je de afstand meten aan de haargrens, en ga zo maar door. Vergeet niet dat de sleutel tot het verkrijgen van een goede gelijkenis in uw portretten is om effectief vastleggen van de relaties tussen de verschillende functies van uw onderwerp. Build het gezicht met behulp van een reeks geschetste lussen, totdat je bij het punt waar het gezicht schets is vergelijkbaar met het gezicht van het onderwerp vorm.

Denk er altijd aan om te werken aan het hele gezicht

Denk er altijd aan om te werken aan het gehele gezicht, niet alleen de afzonderlijke delen. Als u, stap weg van het doek en neem in het gehele portret voordat u verder gaat. Vergeet niet, je wilt bewaren uw portret trouw aan wat het onderwerp eruit ziet, en als je te verstrikt in het perfectioneren van de individuele gezicht onderdelen, kunt u uit het oog van het portret in zijn geheel te verliezen. Houd uw borstel beweging te allen tijde, bewegen over de kenmerken van het gezicht. Houd de borstel bewegen terwijl het doen van dit zal resulteren in een portret dat ziet er erg spontaan en levendig.

Bij het kleuren het portret

Wanneer het kleuren van de portret, oren, vingers en neuzen zijn iets meer roodachtig dan elke andere gelaatstrekken. Dit komt omdat in de praktijk, deze gebieden meer bloed doorheen stroomt, Bony gebieden anderzijds, zoals de menselijke voorhoofd, minder bloed door hen en worden gekleurd met een licht blauwachtige of groenachtige tint. Nu we het toch over het onderwerp van kleuren, gebruik dan een roodbruine kleur voor het definiëren van diepere schaduwen van het gezicht van het onderwerp. Met behulp van deze schaduwen helpt uw ​​portret in mengen met de algemene verlichting van het schilderij, en zal resulteren in een meer dramatische, realistische gevoel. Aan de andere had, naar lichtere schaduwen tonen u niet hoeft te houden aan bruin - proberen met behulp van een licht blauw voor deze schaduwen, om de kijker te geven het idee van het verschil tussen de schaduwen die kan worden gezien strepen trekken in het gezicht van het onderwerp, waardoor het karakter.

Nu je weet hoe je een portret schilderij te maken, zet je kennis om te werken en te oefenen! Als u denkt dat schilderij is je talent en je passie, misschien moet u overwegen het nastreven van een carrière als schilder. U kunt beginnen door het nemen van kunst en design lessen online.