E2a

Hoe te postkaart verzamelen

Vergeet niet het woord: deltiologist. Ja, ga je een deltiologist zijn als u besluit om uw passie na te streven voor briefkaart collectie. En krijgt niet verrast als je begint te beseffen dat er honderden miljoenen ernstige deltiologists over de hele wereld. Postcard collectie is zonder twijfel populair. Het staat op de derde tot de meest geprefereerde collectie hobby wereldwijd. Misschien een heleboel mensen zoals jij hebben gelokt om de hobby vanwege twee simpele feiten. Voor een, postkaarten zijn dertien in een dozijn. Ze komen in verschillende onderwerpen en thema's. Ook zijn ze gemakkelijk beschikbaar voor een lange tijd. In feite is het oudste stuk dat u kunt opnemen in uw collectie gedateerd 1869. Is dat niet spannend? Hier zijn enkele richtlijnen over hoe u kunt beginnen met het verzamelen ansichtkaarten:

  • Weet welke ansichtkaarten zijn de moeite waard verzamelen. Ontwikkel uzelf. Er zijn een heleboel van internet sites die gemakkelijk kan u informeren over hoe om te beoordelen of bepalen van de waarde van een bepaalde briefkaart. Begin met de sites die u begeleiden over de feitelijke leeftijd van het stuk dat u wilt maken. Vervolgens kunt u meer ontdekken over de zeldzame en de vintage degenen. En natuurlijk, niet te missen de sites die je vertellen over de prijs gidsen. Als u niet een computer liefhebber dan maar eens kijken naar een aantal postkaart verzamelaar gidsen. De meeste publicaties kunnen u voorzien van de essentiële informatie over de hobby. De meeste van hen bevatten tal van foto's en illustraties van de interessante en belangrijke ansichtkaarten die je nodig hebt om op te merken.
  • Zoek uit waar je kunt krijgen de kaarten voor uw verzameling. Als u georiënteerd jezelf over de hobby, uw volgende stap is om te beginnen met het vinden en krijgen van uw postkaarten.
  • Vraag uw familie en vrienden als ze kunnen een aantal ansichtkaarten sparen aan uw collectie. Sommigen van hen kunnen zelfs u verrassen met een oude collectie en misschien, hun vrijgevigheid kan opfleuren uw eerste schijf. Je kunt ook te weten komen of ze hebt opgeslagen een aantal oude stukken in hun zolders. Vergeet niet het gezegde - liefdadigheid begint thuis.
  • Vervolgens kunt u naar eBay. Kijk of er sprake is van items op de veiling. Als wat u bekeek blijkt te zijn waardevol, de vraag naar een verzekering. U kunt ook contact opnemen met een postkaart dealers on-line.
  • U kunt ook terecht bij uw lokale antiekwinkels. De meeste van hen hebben uitstekende prentbriefkaaren, netjes verstopt in een schoenendoos. Dus, beter rond te kijken.
  • Natuurlijk moet je niet missen bijwonen van beurzen, rommelmarkten, en goed verkopen.
  • Leer hoe u uw vintage ansichtkaarten op te slaan. Je kan in eerste instantie zet ze in een doos. Maar als je meer te verzamelen, streven ernaar om uw opslag keuzes te upgraden. U kunt een aantal mouwen, albums en frames. U kunt er ook voor kiezen om polyethyleen zakken hebben. Zorg ervoor dat uw ansichtkaarten worden bewaard in een vochtige-vrije ruimte.

Hoe te postkaart verzamelen. Weet welke ansichtkaarten zijn de moeite waard verzamelen.
Hoe te postkaart verzamelen. Weet welke ansichtkaarten zijn de moeite waard verzamelen.

U krijgt meer inzicht over het verzamelen van ansichtkaarten wanneer u verbroederen met uw collega-verzamelaars. Afgezien van de kans om de handel met hen, kunnen ze ook leren een aantal technieken over hoe u kunt uw collectie nog indrukwekkender.