E2a

Hoe te procion MX fabric kleurstoffen mengen

De Procion MX textielverf is een soort vezel reactieve kleurstof die wordt wereldwijd bekend om zijn veelzijdigheid. Een Procion mix kan bijna vervagen visie vanwege de helderheid. Het is perfect voor het maken van opvallende tie-shirts geverfd.

Hier zijn een aantal stappen die je zou kunnen volgen in het mengen van Procion MX textielverf.

  • Neem de juiste voorzorgsmaatregel. Lees de etiketten van de kleurstof, en nauwkeurig de instructies op met betrekking tot de veiligheid in het gebruik en het mengen van het te volgen. Meestal mengen Procion MX stof kleurstoffen zou het dragen van plastic handschoenen en een gezichtsmasker. Soms is een masker is ook nodig. Dit komt omdat reactieve kleurstoffen zijn zeer schadelijk voor de longen bij inademing. Het is zeer belangrijk om de juiste gezicht kleding te dragen voor het werken met dit soort kleurstoffen. Dit geldt vooral als u te maken met de poedervorm. Ook reactieve kleurstoffen kleur van de handen voor een dag of twee. Hoewel het niet permanent is, kan de loutere contact en blootstelling hebben problematische effecten op de huid.
  • Meet warm water voor een bedrag van een half kopje afgestudeerd. Bepaal de grootte van het verfbad u van plan bent te gebruiken. De instructies van de fabrikant van de hoeveelheid kleurstof wordt gebruikt voor dit bedrag. Een eenvoudige verhouding volgt u de een-op-een verhouding: een theelepel kleurstof voldoende voor een liter water. Maar toch, probeer een aantal aanpassingen, afhankelijk van de kleur van uw keuze. Meestal zijn de warmere de kleur, hoe moeilijker het zal zijn om op te lossen en te mengen.
  • Neem een pan met een deksel. Het moet vlak en stevig. Schakel zowel het warme water en kleurstof in de pan. Roer beide ingrediënten samen met behulp van een theelepeltje. Als er klontjes, plet ze met het lepeltje. Blijf roeren tot je hebt bereikt een verdikte pasta-achtige consistentie. In het geval dat u te veel moeite bij het oplossen en mengen van de kleurstof, voeg warm water in de pan. Gaan met een kleine hoeveelheid per keer.
  • Plaats het deksel van de container of van de pan. Stevig Behandel het met je handen. Schud het zo hard als je kunt. Houd een veilige afstand tussen uw lichaam en het schudden container. Ook houd het uit de buurt van objecten, zoals de kleurstof kunnen vallen.
  • Als u van plan bent om de verschillende kleurstoffen te mengen om specifieke kleuren te vormen, raadpleeg dan de verschillende kleurkaarten online beschikbaar voor een nauwkeurige combinaties. Een voorbeeld hiervan is de Jacquard producten 'procion MX kleurstof mengen grafiek , die een nauwkeurige tabel van hoe de te bereiken presenteert kleur van uw keuze. Het biedt zelfs het bedrag van de kleurstoffen die je nodig hebt om te mengen.
  • R ead online kleurstof forums en leren van de discussies. Deze online forums worden vaak bezocht door mensen die in het bezit veel belangstelling en kennis over het mengen van Procion MX stof kleurstoffen. Naast het leren veel van eerdere berichten, is het ook een geschikte weg voor uw vragen. Meer waarschijnlijk, zult u hier te ontmoeten een expert die u kan begeleiden bij het project.

Ervaring zal u helpen een hoop in de toekomst

Hoe te procion MX fabric kleurstoffen mengen. Neem de juiste voorzorgsmaatregel.
Hoe te procion MX fabric kleurstoffen mengen. Neem de juiste voorzorgsmaatregel.

Ervaring zal u helpen een hoop in de toekomst. Je leert veel van trial and error. Houd een nauwkeurige opname van uw mixen projecten, ook. Dan contact op met uw notities voor nieuwe projecten.