E2a

Hoe te punk iemand

"Punked" is wanneer u een geavanceerde grap op iemand

"Punked" is wanneer u een geavanceerde grap op iemand. Een tv-reeks werd gevormd in 2003, waar presentator Ashton Kutcher zou komen door de verschillende regelingen tot punk bepaalde beroemdheden. De belangrijkste idee is gewoon om een ​​stunt uit te halen op deze beroemdheden terwijl het wordt gefilmd op camera.

Met het oog op punk iemand

Hoe te punk iemand. Kies je "slachtoffer".
Hoe te punk iemand. Kies je "slachtoffer".

Met het oog op punk iemand, moet je het geloofwaardig te doen lijken door het hebben van medeplichtigen. U kunt vragen vrienden van de "punkee" of de persoon die u probeert te punk te nodigen in de grap. U kunt trekken realistische streken op iemand door het gebruik van de beschikbare middelen met name die welke betrekking hebben op de persoon die je wilt punk zoals waar ze werken, waar ze wonen, waar ze inkopen, waar ze werken, enz. Je moet hem / haar in een bepaalde instelling waar iets raar of anders uit komt van de gewone routine. Zorg ervoor dat u wachten op het juiste moment alvorens daadwerkelijk intensivering in om aan te kondigen hij / zij wordt Punked.

Hier zijn een paar tips over hoe punk iemand.

  • Kies je "slachtoffer". Dit kan iemand heel dicht bij je en iemand die je kent een heleboel dingen over te zijn. Je moet zeker zijn van wie je gaat punk als je niet wilt eindigen verpest de grap of daadwerkelijk in de problemen, alleen maar omdat die persoon kon niet een goede punking.
  • Hier krijg je een mede-samenzweerder. Uiteraard kun je niet iemand die niets weet over het te Punked. Hij of zij moet iemand zijn die een, heeft een goed gevoel voor humor, twee, een die creatief is om u te helpen het ontwerpen van uw grap, drie, een die ook zo dicht bij de 'punkee' als zodat het lijkt alsof het werkelijk gebeurt.
  • Plan de "aanval". Alvorens daadwerkelijk het trekken van de grap, moet dit goed worden doordacht. Je moet creatief te zijn en dat het plan niet faalt te garanderen. U kunt de meeste spullen van het slachtoffer als zijn / haar auto bijvoorbeeld. Je moet ook van plan dit in de loop van de "punkee's" dagelijkse activiteit of routine, zodat hij / zij zal verdachte recht niet aan het begin. Je moet ook nadenken over hoe het slachtoffer zou reageren op de situatie, om een ​​werkelijke verwondingen of politierapporten te voorkomen.
  • Kijk als het gebeurt. Zodra je klaar bent met alle de planning en gekonkel, kunt u nu kijken als het opstijgt. Nu in dit scenario, kunt u direct betrokken en deel uitmaken van de actie of kon je gewoon in de gaten houden van verre of zich achter de struiken en genieten van het kijken als uw plan tot leven komt. Zorg ervoor dat de volgorde van de gebeurtenissen is gedaan en iedereen heeft beoefend hun handelen vaardigheden voor dit te laten werken. Niemand mag gillen, lachen, of enkele indicatie om het te Punked dat hij / zij wordt een grap trok.
  • Stap uit de struiken. Wanneer je eindelijk ziet dat je vriend het punt staat te exploderen, eruit te komen van waar je je verstopt en blijkt dat alles een grap of een grap. Zorg ervoor dat hij / zij lacht uit en niet serieus te nemen of je zou kunnen eindigen het verliezen van een vriend dit jaar. Just check als iedereen is het hebben van een goede hartelijke lach en je weet dat je plan heeft gewerkt.