E2a

Hoe te reageren als uw auto remlicht gaat branden

Het overkomt iedereen

Het overkomt iedereen, met name die welke normaal gesproken niet de juiste auto check-ups te oefenen voordat u gaat rijden. Ja, u kan rijden naar uw specifieke bestemming als motto: uw eigen bedrijf, als de remlichten van uw auto abrupt branden. Wanneer dit gebeurt, weet dat er iets mis is. Het is een signaal dat er iets niet is zoals het zou moeten zijn. Helaas, er zijn veel factoren die het remlicht aan te zetten zou kunnen leiden. Hier zijn enkele van de dingen die je nodig hebt om te doen wanneer het gebeurt.

Hoe te reageren als uw auto remlicht gaat branden. Controleer de handrem.
Hoe te reageren als uw auto remlicht gaat branden. Controleer de handrem.

  • Stop de auto. Omdat de remmen zijn de belangrijkste veiligheidsvoorziening van een auto, is het van vitaal belang is dat je dan aan de kant voordat u iets anders. Dit dient te gebeuren, zelfs als u denkt dat uw remmen nog goed werken. Je wil echt niet het risico het rijden wanneer de remmen kan in het gedrang komen. Voorkom mogelijke ongevallen door te stoppen en om naar de onderkant van de rem van de auto probleem.
  • Controleer de handrem. In de meeste gevallen, de boosdoener voor deze waarschuwing licht is een simpele vergissing van uw kant. Ja, de handrem. U kunt zijn begonnen blijven, zelfs als de handrem van uw auto is nog steeds bezig. Vergeet niet, voor zo lang als de handrem is aangetrokken, zal het remlicht branden. Dat gezegd het probleem te verhelpen door het loskoppelen van de handrem. Nu, als dit niet het probleem is, dan moet je een beetje dieper graven.
  • Controleer de remvloeistof. Dit is een andere veel voorkomende reden voor een brandende remlicht. In de meeste gevallen zal het licht aan, omdat de vloeistof niveaus zijn niet tot het normbedrag. Dus, als de handrem is niet het probleem, stop de motor, de motorkap, en zoek naar het reservoir voor de remvloeistof. Het moet een kleine container bedekt en afgesloten door een rubber dop zijn. Het kan niet al te moeilijk te missen als de dop is zwart en het moet worden geëtiketteerd als remvloeistof. In de meeste gevallen moet de aard van de remvloeistof worden aangegeven op de dop en te beginnen met de DOT termijn.

    Verwijder de dop en nemen nota van de DOT-nummer. Normaal zou het ofwel 3, 4 of 5. Als de dop is smerig of vuil is, zorg ervoor dat het schoon schoon met een doek. Eenmaal geopend, controleert u het vloeistofniveau in het reservoir. Er zal een lijn die de minimale en maximale niveaus. Als de vloeistof onder het minimumniveau, dan activeert de sensor die, op hun beurt, maken het remlicht. Uiteraard zal de enige oplossing te vullen het reservoir op de gewenste en aanbevolen niveau. Zorg ervoor dat u alleen de gedefinieerde DOT-variant te gebruiken. Zodra u vult het reservoir en plaats de dop op, moet het remlicht direct uit te schakelen.


Als je dit alles gedaan hebt en het licht is nog steeds op, dan kan het om andere redenen, zoals problemen met de remblokken of een elektrische gemalen in de elektrische systeem van uw auto die het licht aan de beurt veroorzaakt op. Als dat het geval is, dan moet u de dichtstbijzijnde auto winkel te bezoeken om dat probleem verholpen.