E2a

Hoe te rieten rokjes maken

Het is leuk om te leren Polynesische dansen

Het is leuk om te leren Polynesische dansen. Een van de meest populaire soorten van deze dansen is de hula, die wordt gedaan door het bewegen van de heupen in cirkelvormige patronen en glijden de handen in sierlijke, vloeiende bewegingen. Polynesische dansen wordt gezegd dat ze afkomstig zijn van buikdansen, die wordt gedanst door vrouwen in de Arabische landen. Na verloop van tijd de dans beweegt uitgevoerd door Arabische vrouwen volkomen veranderd door Hawaiianen in gladde, glijden lichaam verschuiven genaamd de hula. Volgens volksverhaal, werd de hula gedanst door een godin vereerd door de Hawaiianen in de oudheid. Het werd meestal uitgevoerd in ceremonies en tribale rituelen en later werd een nietje act voor meer moderne feesten en optredens.

Een aspect van de hula dans die nooit faalt om te vangen de aandacht is het gras rok. Vroeger was het zo dat Hawaiian inboorlingen hun rieten rokjes gemaakt van een bepaald soort van lang gras, dat is rijkelijk voor in veel offshore-delen van Hawaii. Nu hula rokken zijn gemaakt van een synthetisch materiaal genaamd raffia. Dit materiaal is eigenlijk een soort van lint gebruikt in verschillende vervaardigde artikelen zoals tassen, riemen, manden en ornamenten. Raffia is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en kunnen worden gekocht bij leveranciers van ambachtelijke en textiel.

Hoe te rieten rokjes maken. Meet de lengte van uw gras rok van houden een streng van raffia van uw taille tot aan de enkels.
Hoe te rieten rokjes maken. Meet de lengte van uw gras rok van houden een streng van raffia van uw taille tot aan de enkels.

Als u een hula dans liefhebber, kunt u uw eigen gras rok bedenken door het volgen van deze procedure:

  1. Kennis te nemen van de materialen die nodig zijn voor uw gras rok project: rollen van raffia linten in alle kleuren (bij voorkeur groen, rood, oranje of roze) en schaar.
  2. Neem de tailleband meting, het geven van een toelage van twaalf centimeter (een voet) om de meting.
  3. Meet de lengte van uw gras rok van houden een streng van raffia van uw taille tot aan de enkels. Dit is de standaard lengte van de rieten rokjes. Echter kunt u deze in het midden van de lengte of gewoon op de knie. In dit geval is de raffia draad aanpassen aan uw wensen.
  4. Snijd elke streng van raffia op basis van uw gewenste lengte. Zorgvuldig Leg ze op de tafel, zodat u kunt een stuk gemakkelijk nemen op een moment als je de montage van de rok.
  5. Bevestig de raffia linten een voor een op de tailleband, vanuit het midden naar buiten bewegen naar beide einden. Doen door looping een uiteinde van het lint op de band dan het rond stevig binden. Herhaal de procedure tot het moment dat de band bijna volledig bedekt is. Stop lus wanneer slechts zes centimeter aan beide einden van de tailleband blijft ongevuld. De overige zes centimeter worden gebruikt voor het binden het gras omzomen.
  6. Hang het gras rok en controleer of er openingen tussen de raffia strengen. Snijd de randen. Probeer vervolgens de rok op en kijk of het goed past. In het geval dat er zichtbare gaten (met uitzondering van de zes centimeter tailleband uitkering) vul ze met looping meer linten aan de tailleband.

U hoeft niet in te schrijven in een dansstudio om te leren hoe u de hula dansen. Het kennen van de basisstappen is genoeg zo lang als je kunt verplaatsen in balans. Het dragen van een gras rok tijdens het dansen kan je verschijnen als een professionele hula danser omdat de rok zelf geeft een illusie van genade en sensualiteit als je verder gaan met je favoriete hula muziek.